Når omeletten er stivnet helt er den ferdig og du kan ta den ut av ovnen. Her kommer en reprise på omelett muffins, de er raske å lage, smaker kjempegodt og passer supert til både frokost, lunsj og til kvelds
Når omeletten er stivnet helt er den ferdig og du kan ta den ut av ovnen. Dagens mat-tips er omelett muffins som er raske å lage, smaker kjempegodt og passer godt til både frokost, lunsj og til kvelds
I dag har jeg et supert lunsjtips til dere. Dethender vi spiser det til middag også når kjøleskapet er litt tomt, for egg har vi alltid – godt, billig og proteinrikt
Dette er en super middag å lage når man har det travelt og ikke har tid til å kokelere i timesvis. pisk sammen egg fløte og krydder og hell det over i formen
Dette er en super middag å lage når man har det travelt og ikke har tid til å kokelere i timesvis. )3egg 1-2 dl fløte/cremefraiche2 dl revet ostsalt og pepper1 vårløk1brokkolica 300 gr laks ( varmrøkt)evnt urtersmør en formlegg i fisk, brokkoli, vårløkstrø over revet ostpisk sammen egg fløte og krydder og hell det over i formenStekes i 20 min på 200grader1-2 dl fløte
Når omeletten er stivnet helt er den ferdig og du kan ta den ut av ovnen. Dagens mat-tips er omelett muffins som er enkel å lage, smaker kjempegodt og passer godt til både frokost, lunsj, supert til piknik og til kvelds
Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle degode egenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet
I Spania brukes denneomeletten som Tapas, når den er kald. Etter et lunchbesøk hos min spanske venninne, bestemte jeg meg for å prøve å lage hennes berømte “tortilla de patatas”, en spansk omelett
Denne oppskriften er den beste omeletten jeg lager, så håper du liker den du og. Av og til kan det være vanskelig å finne ut hva man skal spise til frokost og lunsj, men for meg er det alltid full treff når jeg lager omelett
Visp alle ingrediensene sammen, og stek den ene siden av omeletten til den begynner å stivne. Det er altså ikke et must at en skal stå timesvis på kjøkkenet for å lage noe som skyter fart i smaksløkene- heldigvis
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.