Denne er super å ha i matpakka også, jeg synes i hvert omelett er godt både varm og kald. Pisk egg og vann sammen og hell eggeblandingen over purreløk og asparges, tilsett mais, oppskåret paprika og salami, og ost
Omelett med litt ferskt brød, godt smør og en frisk salat til er noe av det beste jeg vet. Rømmen gir en fin dybde og konsistens på selve eggeblandingen, pølsen (eller det kjøttet du vil bruke) gir deilig saltsmak og grønnsakene gir den sprøe, friske saftige teksturen
Her har jeg laget en god omelett med sopp, som jeg steker i stekeovnen. Den blir ekstra luftig og god når man tilsetter litt bakepulver i eggeblandingen
Dette er en super middag å lage når man har det travelt og ikke har tid til å kokelere i timesvis. )3egg 1-2 dl fløte/cremefraiche2 dl revet ostsalt og pepper1 vårløk1brokkolica 300 gr laks ( varmrøkt)evnt urtersmør en formlegg i fisk, brokkoli, vårløkstrø over revet ostpisk sammen egg fløte og krydder og hell det over i formenStekes i 20 min på 200grader 1-2 dl fløte
Laomeletten stå på forholdsvis svak varme så den ikke brenner i bunnen til den er stivnet. Sett stekepannen på platen med en klatt smør eller olje del potetene i biter og surr de samen med oppskåret bacon
I dag hedrer jeg Frankrike med en fransk rett – omelett. Omelett med søtpotet, asparges og pepperoni 2015-11-14 09. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 5 egg 5 ss melk 1/2 hvitløksfedd 1 ss smør 6 små asparges 1/2 søtpotet 1/2 paprika 1/3 purreløk 4 cherrytomater en neve pepperoni 1 ss fetaost salt og pepper
Server med brød og en frisk salat med en god dressing, for eksempel sennepsvinaigretteBaconet kan byttes ut med skinke, men det går fint å droppe kjøtt og lage en vegetarisk omelett
Visp alle ingrediensene sammen, og stek den ene siden av omeletten til den begynner å stivne. Laks, egg og sennepssaus er kjent for sine veltreffende smaker sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.