DET ER EN AV DE TRADISJONENE JEG GJERNE FØLGER. Nå for tida lager jeg erterstuing av frosne erter. Det blir den mest fantastiske farge og den smaker nyyydelig
Her har du en oversikt over noen oppskrifter hvor jeg bruker sammalt fin spelt. En av dere ville at jeg kunne skrive litt om hvilke melsorter jeg bruker mest av og hvorfor
Slik brukerdu kostplanen. Du kan selv velge om du veksle mellom de to alternativene som er satt opp til hvert måltid, eller om du vil holde deg til en favoritt
Suppen du bare måå prøve. Rundstykker smaker alltid fortreffelig ved siden av supper - hva med å slenge sammen noen mens du venter på at suppen skal bli ferdigkokt
Deretter tilsetter du løk, hvitløk og oregano til dette blir mykt og gyldent. Smak kjøttsausen til med salt og pepper og rør inn fersk basilikum som du har kuttet opp i greie stykker
Håper dere alle har hatt en super duper dag. Strø på ost og legg på spekeskinke, mozzarella, paprika, rød pesto og krydder før du legger polarbrødene i ovnene
Så da ble jeg veldig imponert over meg selv en kveld da min kreativitet koblet inn et par sekund og dukket opp med den geniale idéen å bruke macadamiaolje
Sausen er pikant og kraftig på smak, så dubruker ikke så mye, kanskje et par teskjeer oppå kjøttet. Om du er glad i biff er du sikkert også glad i å spise den med en god saus til
Så hvis du har lyst på noe ekstra godt til lunsj, så burde du prøve denne. Oppskrifta gir to store julekaker, så det kan være kjekt å fryse ned den ene så har du julekake lett tilgjengelig i jula
Vi fikk en servering av tradisjonsmat du bare finner maken til på Hedemarken. Om den eneste erfaringen du har med kneppkaker er gjennom svart/hvit filmen «tante Pose» fra 1940, så burde du lese videre. Til min 50 års dag fikk jeg fordundre meg en boks med 50 kneppkaker levert på døra med hilsen Margrethe, makan❤️. Du trenger til 50-60 kaker. 400 gram mørk sirup (Om dubruker bare sirup 800 gram). 100 gram pinjeblomsthonning (vanlig honning går fint 1940, så burde du lese videre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.