Bland vann og kanel slik a det løser seg opp og ha i nypemosen. La dem koke sammen med eplemosten under lokk til de er så møre at de kan moses gjennom en sikt
I stedet for gløgg så lager vi glühwein og det smaker kjempegodt. Dette er veldig voksendrikke, et glass holder i massevis da den er full av rom, Harveys Bristol cream, rødvin,honning, kanel, brunt sukker og appelsin
alt som er godt og som vi ikke skal ha så mye av. Når den er stivnet så ruter du karamellen opp i små kvadrater, og pakker inn én og én i cellofan eller mellomleggspapir (sånn som du bruker i matpakken)
Det kan du også gjøre nå. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Vi har for eksempel klart å komme ned i passe porsjon havregrøt etter x antall forsøk, og klarer stadig oftere å beregne akkurat passe mange poteter til middagen
Denne gangen blandet jeg altså inn Chevre og finhakket rosmarin og halverte sukkeret. Men det er første gangen jeg har hatt rosmarin og Chevre i deigen
Og det er jo forsåvidt en ny smak, selv om dette også var risgrøt. Så imorgen tenkte jeg å varme den opp igjen og blande inn litt morsmelkerstatning og se om det hjelper på
Bland urtene og rør dem inn i eggeblandingen. Varm smør og olje i en stekepanne, hell i eggeblandingen, og stek til omeletten stivner under, men er myk oppå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.