Varm oljen i en gryte, legg i kyllingen og brun den godt på alle sider. Salt og pepper. Grytestekt kylling1 kg kylling4 ss olivenolje1 løk, hakket1 gulrot, hakket1 stilk stangselleri, hakket1 kvast rosmarinSalt og pepperSmørdampede gulrøtter til serveringDryss salt og pepper inni skroget på kyllingen, og bind den opp med hyssing. Ha i løk, gulrot, stangselleri og rosmarin, demp varmen og la den surre under omrøringen over lav varme i 10 minutter. Salte lett, og la kyllingen steke under lokk i 40 - 50 minutter, til kjøttet er mørt og gjennomstekt. Ta opp kyllingen, klipp av hyssingen, og server den med smørdampede gulrøtter 1 kg kylling
Form er ferskvare dere, og det merker man veldig godt etter en ukes sykdom Det er så utrolig kjedelig og jeg vil bare bli frisk igjen så jeg kan komme ordentlig igang med treningen igjen
Jeg har vært, og er ennå, ganske heldig når det kommer til de mørke sidene av dagen derpå. Dersom du steiker alt kjøttet på en gang, blir temperaturen i panna for lav, og kjøttet blir kokt i stedet for brunet
Fra kokebøkene og tradisjonene og de gamle oppskrifters verden, derkom ideen om fyrstekake. Alltid når energinivået er lavt og det må ro til for å komme på plass igjen, så begynner jeg å lese
Nå derimot, har jeg gjenoppdaget dette bakverket, mest gjennom inspirasjon fra forskjellige tv-programder det er et mye brukt bakverk, men der er det jo og andre saker enn små svaner
Jeg vil oppdatere bloggen med matpakketips, frokosttips, lunsjtips,middagstips,oppskrifter og gode alternativer til mat som inneholder sukker og hvetemel
litt grillkrydder. Jeg kom fra jobb i ettermiddag, spiste en liten pinneis fordi det fremdeles er temmelig varmt og jeg hadde sykla hjem fra jobb med jakke på
Først fikk Meredith se bloggen (synlig begeistret) - dernest ble hun invitert i smakeselskapet. For innrømmelsen kom etter at suksessen allerede var et faktum, og for å si det sånn
Kjempe sunt og utrolig godt. Brokkoli, gulrot, paprika, sopp, tomat og evt squash. Bruker du laks kan den bakes med smør, salt og pepper og litt sitron i ovnen
Kanskje plukker man opp noen tips her ogder, men man har ikke jobbet med det kostholdet man har hatt i årevis, det kostholdet som er grunnen til at overvekten har kommet
Vi er nå inne i mai måned og her på Østlandet venter vi fremdeles på våren. Chorizo inneholder såpass masse sterke gode smaker så den ikke egner seg som hovedingrediens, men gjør underverker i riktig kombinasjon med andre ingredienser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.