Store muffins med sjokolade og banan. Sjokoladekake med kulturmelk. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig. Sett skålen i kjøleskapet til dagen etter slik at romen får trukket godt inn i fikenbitene
Valget falt på en luftig, men meget saftig, sjokoladebunn toppet med hjemmelaget romkrem (selvfølgelig med ekte rom), banan og en fabelaktig marengssjokoladekrem med kaffe
2 ss mørk rom/romessens etter smak. 2 ss mørk rom/romessens etter smak. Disse kulene blir ikke spesielt søte, men smaker godt av kaffe, rom, og mørk sjokolade
Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig. ♥ Jeg synes det er greit å ikke lage for stor porsjon av gangen, men det er så klart intet i veien for å doble denne oppskriften
Jeg gikk ikke videre på første runden, men ble med videre til runde to. Pascal holdt ett lite foredrag for meg ang hvor vanskelig det var å få frem riktig balanse i jordbærsmaken når man tilsetter Italiensk marengs, så innen han tok en smak, så var jeg NERVØS
This is a "fridge-cake", it is quite rich, more or less like confectionery and I recommend serving it in thin slices with a good cup of coffee, and it is not a bad idea to add a dollop of whipped cream or some ice cream on the side
Det er ingenting som heter "bare ett kakestykke" - hvertfall ikke når man skal spise en så god kake. Dette er en mektig, men likevel saftig og luftig fruktkake, med både rom og rosiner i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.