Syltet kål , svensk pizzasalat. 13. 10. 2014 kl. 12. 00 i. Div tilbehør mat. Ingen kommentarer. Oppskrift. Jeg har brukt 2 små hodekål1/2 papairka1 chilli5 fedd hvitløk1 ss hjemmelaget italiensk krydderblanding (Oppskrift finner du her)2 ts timian2-3 ss rapseoljeBland alt, og trøkk det tett tett oppi glassene
1 kg rødbeter. 7 dl eddik. 3 dl vann. 3 stjerneanis. 1 ss hel pepper. salt. 200 gram sukker. Vask rødbetene varsomt og passe på å ikke få hull i skallet da fargen vil gå ut i vannet når de kokes
Den syltede rødløken er ferdig etter et par timer, men blir enda bedre om den får stå i noen dager. Jeg har brukt den på salat, taco, hamburger, brødskiva med leverpostei og grillet kjøtt
Tipset fikk eg fra en kompis som er kokk, kjekt med litt innspel utanfrå. For ekstra smak kan du gjerne piffe opp laken med for eksempel lauberblad, frisk ingefær eller heil pepper
Kok rødbetene i 45 - 60 minutter alt etter størrelsen og kjenn med en pinne eller bruk en tynn strikkepinne for å kjenne om de er kokt, de skal være litt faste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.