Da var den siste utfordingen fra Hele Norge Baker ferdig og mine to oppgaver er ferdiggjort. Og jeg skal love at haken min var nede i kjelleren da jeg leste oppgaven
I dag var eg ute og henta den siste rarbarbraen eg syns eg med godt samvit kan ete. Det er alltid vemodig, det er eit teikn på at forsommaren definitivt er over, og vi går inn i høgsommaren, som er så alt for kort
De siste par ukene har vært slitsomme, og jeg gleder meg veldig til å spise frukt og bær i morgen. Ikke bare har jeg masse cravings, men vekttapet går også veldig sakte om dagen
Så til helten som binder hele denne retten sammen – vårløkpuréen. Akkurat idag ville jeg utfordre kolje fileten i bassenget og servere sammen med vårløkpuré, sprøstekt bacon og saltbakte poteter
Jeg hadde og lyst til å utforske noe nytt jeg hadde hørt om. Det er en annen retning innen kokkeyrket som sier, fyll på med smør eller fløte under skinnet til kalkunen, det vil holde det tørre kalkunkjøttet mørt og saftig
Hylla var sein i år, men no blømer ho på vestlandet og nordover, og syng på siste verset. Eg har funne ein svarthyll på Ekeberg, og så veks det ein liten skog på Carl Berner
Gjerne ikke for studentene, det er ekstremt mye å lære og det meste er nytt, men det er to andre parter som er så mye viktigere enn at du får med deg hver minste nye ting
Innlegget er hentet fra min gamle fleksibloggog ble skrevet rett før jul i fjor. Jeg har brukt en potetstamper tildligere, og du kan om så bruke en kopp med hank til å slå ut vannet av kålen- bare fantasien kan stoppe deg i dette prosjektet
Og jeg har spart den beste til slutt. Bunnen er uten melk og egg for de som er interessert i det. Nå er jeg ferdig med sjokoladekaker her på bloggen for ei stund, men det kommer nok garantert mer senere, for sjokoladekaker blir man vel aldri lei
Men eg har tilgang til mykje rabarbra i hagen her, og dessutan er det så godt. Og ikkje minst, alle rabarbrakaker og dessertar kan stort sett lagast med andre frukttyper og
Nå er det siste innspurt for helga er her - Jeg og kjæresten har blitt enige om å ta en helkroppsøkt på trening idag - rett og slett en (eller flere) øvelser på hver muskelgruppe
Kok pasta som angitt på pakken, slå av vannet og avkjøl til helt kald. Smak til med salt og pepper. 1/2 glass grønne oliven1 liten boks maiskorn1 dl soltørket tomat strimlet1/2 boks salatbønner1/2 glass Apetina fetaost m/olje1/2 rødløk grovhakketca. 20 cherrytomater delt i to på tverssaltpepperbasilikum---1. Bland pasta med alle ingrediensene og la stå å trekke 15 minutter før servering. 1/2 glass grønne oliven. 1 liten boks maiskorn. 1 dl soltørket tomat. 1/2 boks salatbønner. 1/2 g. 1/2 rødløk
Det er sjeldent jeg lager tex-mex fra bunnen av, relativt sjeldent jeg spiser det og – men da Matbloggsentralen la ut ukens utfordring fikk jeg veldig lyst til å henge meg på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.