Det passer også utmerket til en søndag ettermiddag i vinterstid. Generelt er jo prosessen dønn lik hver gang (iallefall det jeg lager), men sluttresultatet er jo alltid spennende da ingrediensene baserer seg på det jeg finner i kjøleskapet
annet havreflarn og pepperkaker til jul. Sukrin Gold passer godt til bruk i kaffe/te, kaker, desserter og alle steder du vil ha lite kalorier, men rikt med sødme
Nytt styrkeprogram. 17. 11. 2015 kl. 18. 27 i. 30 dager. Ingen kommentarer. Hei og god ettermiddag. Jeg har slengt meg på sofaen for å lese litt etter arbiedsdagen og trening
Vi gleder oss til å ta fatt på deg. og nå er det helt år igjen til neste gang. Velkommen 2013. ). Og takk for at vi fikk en så fin start på årets første dag med BLÅ HIMMEL OG SOL
Først må jeg bare få si tuuusen takk for alle de fine og positive tilbakemeldingene på sangvideoen. Setter utroolig stor pris på det, og det gjør meg virkelig motivert til å fortsette
Gleder meg til et nytt år sammen med dere. Forventningen til hva året kan bringe henger i luften, optimisme, muligheter, gledene ved minnene om året som ligger bak, og spenningen ved det som ligger foran - alt er med på å gjøre begynnelsen på året til noe helt spesielt
For ca en ukes tid siden var jeg innom bloggen til Linda Stuhaug. Nytt favorittsnacks. Jeg er der ofte for å finne inspirasjon til mat, og jeg fant det hellige innlegget om speltlomper
Godt nytt år til alle mine gamle og nye lesere. + Nyttårsoppskrift med reinsdyrfilet. I tillegg har jeg også verdens mest sjarmerende hund Pluto, og søteste katt Musepels
) Jeg har hatt en fin og koselig jul, men det er også godt når hverdagen er tilbake. Vi skal ikke pusse noe voldsomt opp, men det blir maling på alle vegger, noen nye vinduer, nytt gulv og lister på soverommet og ja, litt diverse småplukk
Senere i dag går turen til Ikea hvor jeg skal se på litt diverse interiør til rommet. Jeg skal selvfølgelig passe mye bedre på til neste gang, for dette er ikke noe jeg støtter
Alt er nytt. Det er bestilt fra Allfoto og er på plexiglass. utrolig stilig. Bestill hos. Tilbudet gjelder da alle foto til vegg, både av plexiglass, lerret, aluminium osv
Temperaturen varierer jo sånn fra dag til dag nå. Det er ikke mange dagene siden det var iskaldt her i Trondheim, men i dag var det virkelig helt perfekt temperatur, og det må jeg utnytte før vinter-kulden plutselig melder sin ankomst for fullt
For å få fondanten til å stivne og beholde formen må det tilføres CMC / Tylose. Ha ha, et litt rotete bildet, men dette er min hjemmesnekrede løsning for å få kronen til å stivne i den fasongen jeg ønsker
Her kommer mitt forslag til en ukes meny. Godt Nyttår folkens, antar det har vært en tung dag for noen av dere, noen er i fin form og noen har kanskje ikke feiret nyttår men holdt Norge i gang
)-Sett deigen til heving en lun plass i ca 30-45 min(dobbel størrelse)-Del deigen og klapp den litt flat-Trill den sammen til en "pølse" og legg den med skjøten ned i en form med bakepapir- Lag et mønster på toppen med en skarp kniv ,og sikt over litt rugmel for dekor. (rugmel blir ikke brent slik rått hvetemel blir)- La den heve under et klede i ca 30 min til, mens du varmer opp ovnen på 225 grader- Stek i ca 45 min, og dekk over med et bakepapir hvis de blir for mørke "Å spise en brødskorpe i fred er bedre enn å innta en bankett med engstelse
Noen av hovedråvarene har vært planlagt litt over tid, mens andre har kommet mer tilfeldigtil. Nyttårsaften nærmer seg, og det er på tide å planlegge menyen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.