I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikkehelt i smak. Dessverre, for det er virkelig mye godt som kan tilberedes med disse gode råvarene
De kan godt få en gyllen farge, men pass på at de ikke brenner seg. Krutonger er muligens 80-talles, men krunsjen de gir i salaten er så god at det ikke gjør noe om man ikke får spist opp alt brødet
Testa ut "low carb sjokoladekake" fra EASY Living i går kveld, men jeg fant ut at jeg ikke hadde noen "rund kakeform" så da ble det sjokolademuffins i stedet
Jeg har aldri brukt den til fisk, men det skulle ikke forundre med om det og ble godt. Dessverre så var det slik i heimen den dagen at da jeg sa fløtegratinerte poteter så var forventningen disse fløtekokte potetene så "noen", "smakspanelet", osv ble skuffet
Jeg blir veldig glad for alle som trykker liker og deler innleggene mine, jeg takker DEG som vil heie meg frem og dele mine innlegg, selv om du kanskje ikke deler min kostholdsfiliosofi eller kjenner meg annet enn som en facebook venn, jeg takker DEG som vil følge siden min vegetarfamilie på facebook, jeg takker DEG som vil følge meg på vegetarfamilie på instagram, jeg takker DEG som vil følge vegetarfamilie på bloglovin, og jeg takker DEG som leser innleggene mine og legger igjen en fin kommentar på mine innlegg
Når kjøttet så begynte å sette seg fast i kverna, ble jeg ikke akkurat mindre stresset. Jeg gikk til innkjøp av lammekjøtt, og tenkte at når jeg allikevel skulle kverne kjøttet, trengte jeg jo ikke å kjøpe det dyreste kjøttet
I år ble det to bord, et for de voksne og ett for barn og ungdom. Jeg laget ikke geletoppen fra bunn av – men blandet ut en pakke sitrongele med pasjonsfrukt juice
Ikke la sommeren være din unskyldning til å skeie ut. Siden jeg ikke er på kur/diett akkurat for øyeblikket så er det viktig å oprettholde de vanene man skal gjøre seg vant til å leve med
Men det ble sporenstreks filetert og salta, skal lage seilaks av det. Ikke mye aa skryte av. Men vi fikk opp en blekksprut imellom også, men den blei lempa på sjøen igjen
Kjør alt i en blender eller mos med stavmikser. Jeg er en av dem som gjerne går litt over-the-top og ikke liker å gjøre ting hvis ikke det skal gjøres ordentlig, men alt behøver jo ikke alltid gjøres så vanskelig
Ikke den magreste salaten, men den skal heller ikke spises for ofte. Det ferdige resultatet ble aldri foreviget, dressingen derimot fikk behørig oppmerksomhet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.