Den skal være litt tynnere enn vanlig hvit saus. Herlig lammekjøtt kokt på rotgrønnsaker med nydelig hvit og fyldig saus til, kan søndagsmiddagen bli bedre enn det
Den skal være fast i midten. Og de ble alle spist opp men vi var veldig mette etterpå. Bunnen kan bli litt klissete så jeg bruker å snu den før jeg heller på røren til kaken, da får jeg den tørre delen mot kakefatet
De kan være litt bløte i bunnen når de tas ut av formen, men vil "tørke" når de avkjøles på rist. -dette brødet må være det som har tatt lengst tid å lage av de jeg har prøvd
Kok grøt etter anvisning på pakken. Varm bærene på svak varme til de tiner. Ha avkjølt riskrem og avkjølt bringebærsaus/ coulis over på fine glass og server straks
Synes du kaken begynner å bli for mørk på toppen kan du legge over litt folie de siste minuttene. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Han var også en mester på kjøkkenet. Denne retten er helt nydelig og en av mine favoritt fiskeretter. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Men med lammelår, i motsetning til lammesteik uten bein hvor det ikke er noe prblem, kan det være vanskelig å få steketermometeret nærme nok beinet uten å komme borti, og da kan du oppleve at kjøttet nærmest beinet kan være rått
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.