FacebookGoogleE-postLik dette. Ta så platen ut og bland godt før du strør enda litt mer sukrin over og 20 nye minutter i ovnen. Så tar du brettet ut igjen og blander godt og strør litt kardemomme over og sukrin før det er 20 nye minutter i ovnen. 20 nye minutter i ovnen
Dette må bli en nyfavoritt. Jeg fant også en helt ny kakeblogg, Matmonster, som er skrevet av Leif Inge Bårdsen, en inspirerende kar fra Karmøy, som nå bor i Oslo
Kokeboken er utrolig flott, med masse mat man gjerne ikke får tak i når man ikke tåler gluten. Nyglutenfri kokebok, " Cøliakifruens glutenfriefavoritter"
Prøvde ut en ny rett i dag. Chorizo er og blir en favoritt. poteter, hvitløk og tomater(3-4 personer). 800g små poteter1 dl olivenolje 250g chorizopølse i skiver (Taga, fersk type - fås på Rema bla. øk-og-kapers-2/ Chorizo m. poteter, hvitløk og tomater(3-4 personer). øk-og-kapers-2/
ny og sunnere vri. Det ble en appelsinfromasj med en ny vri. Hell det over på glass eller i en stor skål og la det stå i kjøleskap i ca 3- 4 timer til det er stivnet
I år har jeg laget en ny type saft som jeg selv synes smaker ekstra godt. Eplene grovhakkes og blandes med bærene, vann helles i og det hele koker kraftig i ca 30-40 min. 4-5 dl sukker. 4-5 dl sukker
——————————————————————————————————————————————————-. 3-5 dl avhengig av hvor mange som skal ha mat). 1-2 ts. I mixed the macaroni with creme fraiche an 1-2 teaspons of mild curry paste. 1-2 ts Tikka Masala indian style curry paste
) Lag gjerne i store mugger og sett i kjøleskapet, slik at du kan nyte drikkene når som helst. Her har du to ulike oppskrifter på perfekte sommerdrikker med vannmelon eller ingefær- og mynte
Her kommer en ny oppskrift på boller med en hemmelig ingrediens. Det er søndag og selv om jeg ser mange av dere har testet ut bolleoppskriften min fra både bloggen og boka har jeg faktisk testet ut en ny oppskrift ned noe mindre sukker
Og ikke minst at så mange nye lesere stadig finner veien til Et kjøkken i Istanbul. Husk at du må sjekke innboksen din og bekrefte e-postadressen din etter at du har fylt ut skjemaet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.