For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. Det er en viktig del av den norske arven og historien vår
Klipp opp kongekrabbebenamed en saks i passe stykker (helst over hvert “ledd”). Men i dag må jeg si at jeg tok meg selv i å skryte av meg selv, så med andre ord, it´s a keeper
Grillet kongekrabbe serveres med toast og limemajones. Kongekrabbe smaker utrolig godt, bedre enn hummer - synes jeg, men det er selvfølgelig en smakssak
Da er det ny uke, og jeg er helt sikker på at mange stresser med forbredelser til jul. Og jeg LOVER, denne varianten kan du fint servere i jula som et GODT alternativ til den mer norske varianten
Jeg serverte den med hjemmelaget majones, glutenfrie hvite rundstykker og en frisk salat. Kongekrabbe er fantastisk godt, og stort bedre enn dette blir den ikke
H. v. i. s. d. u. –. o. m. e. g. f. å. r. n. b. ø. t. l. a. p. (. h. ). ,. j. N. k. F. 1. D. S. T. /. y. 2. M. K. B. L. U. R. G. c. V. 0. 6. -. E. 3. A. w. t g
I denne retten har jeg gratinert kongekrabbemed blåmuggost og vårløksmør og servert med en frisk salat og glutenfrie fine rundstykker med restene av vårløksmøret
Har brukt den som oppslagsverk for diverse oppskrifter, og nå begynte jeg savne selve bloggingen, det å skrive noen ord og komme i kontakt med mange hyggelig nye mennesker
Den tynneste delen skulle i ravioli med basilikum. Buljongen lages i en stor kjele fyllt med vann og løk, fennikkel, purre, gulrot, timiankvister, hvit pepper, stjerneanis, nellik, laubær, persille og hel kanel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.