Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Hell på den lyse røren og til slutt resten av den mørke røren
Denne geleen vil brukenoen timer på å stivne. Bjørnebær er i sesong akkurat nå, så da jeg var i Drøbak igjen for noen dager siden plukket jeg mengder av disse aromatiske, glinsende bærene
Håper dere koser dere disse vårdagene Selv har jeg faktisk reist vekk fra våren og opp til vinteren på fjellet, men det er på grunn av et selskap vi var invitert i
Dette er nydelig mat å ha med seg i bilen på vei til og fra trening eller til lunch dagen etter. Teriyaki kylling og grønnsaker smaker like godt kald som varm og er derfor helt perfekt å ta med på farten
Spe på med matfløte til ønsket konsistens. Ferdig på under fem minutter og den var YUM. Deretter tar du oppi smør og bruker en stavmikser til å få en glatt blanding
Selv nå når vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Sjekk i skuffer og skap før du handlar inn, ofte vert slike heile krydder liggande og slenge i skuffene, og å sende dei ut av tida ved å bruke dei i gløggekstrakt gir god meining
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.