Brødet kalles Noknead. Så himmelsk godt. Og så enkelt. Du må bare ha god tid. o). Jeg har. funnet en oppskrift på et brød som er vel så proft som bakerens
nå kommer det en oppskrift på noknead bread (ikke knadd brød. ) denne gangen er det nok ikke noe "matpakkebrød" dette brødet passer best med litt smør og brunost til ettermiddagskaffen, eller til en kopp med rykende varm chilikakao som du finner oppskrift på HER
Eltefritt brød, kjelebrød, "Noknead bread" - kjært barn har mange navn. "Nohva-for-no' brød" sa du. Jeg har ett forsøk bak meg på å lage dette brødet glutenfritt, men i dag, i dag så lyktes jeg
Etter å ha oppdaget noknead brødets fortreffeligheter , har jeg eksprimentert meg fram til en grov variant, etter hva som finnes av mel og korn sorter her i varmen
I dette tilfellet trenger man noe med tilnærmet likt utseende som kremost. Cloud bread (norsk. Tørket rosmarin, hakket oliven eller soltørkede tomater for en middelhavsvri, eller kanskje fennikel og karve for mer norsk brødsmak
Hallooo, hvor enkelt er ikke det, og bunnen er jo proppet med proteiner fra egget, og jeg ser for meg at "brødet" kan brukes til andre godsaker også, her er det nok bare fantasien som setter grenser
Prøv å fordele kulene noenlunde jevnt i formen så kaken blir omtrent like høy på alle sider. ♥ Det er lurt å avkjøle kaken med formen over i noen minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.