Et ubestridt høydepunkt var selvfølgelig da Andreas Viestad og Mette Randem kom på besøk på vårparten for å lage reportasje om meg til spalten hans i Dagbladet Magasinet
Hell dette oppi kremen, bland godt. Bursdager er alltid stas, spesielt når det er noen andre som fyller år og man har en grunn til å glede de litt ekstra
Det siste halvåret har det stort sett gått i denne varianten. Denne dippen var Andreas Viestads favoritt da han besøkte meg i vår – og en god venn av meg som har vokst opp med denne dippen til frokost hver dag mener min versjon er bedre enn noen andre han har smakt
Etter mye mas fra venner og familie, har jeg fått tillatelse til å dele oppskriften på bloggen. Fordøyelsen vår tåler bedre gluten fra spelt enn fra hvete
Tänkte passa på att tipsa om ett av mina fredagsfikatips som är kanon att baka när man inte har tillgång till någon ugn, med tanke på att många nu är ute i sina husvagnar och sommarstugor
Men nå er våren her og det betyr at grønnsaksposen begynner å by på litt andre ting. På vinterstid er det ikke veldig mye norske grønnsaker å få tak i, så da blir det mye rotgrønnsaker og rødbeter, men jeg er uansett fornøyd med å få kortreist mat uansett om det er litt mindre variert på vinteren
Ikkje noko pretensiøst eller staseleg, men god, smakfull mat som det er lett å like. Vend inn sausen, og dryss over dei bakte cherrytomatane og vårløken snitta i ringar
Her ser vi rett mot Bø i Vesterålen ♥. Kos ♥. Gårdagens kosemat, røkt og tørket hvalkjøtt. Snurrepølser (pizzadeig snurret rundt og stekt i ovnen, ca 15 min), og verdens beste sennep og ketsjup
Jeg lagde en pai med bacon, vårløk og tomater og en med ost og skinke. Det meste av grønnsaker er godt i en pai, og det kan byttes ut og tilsettes alt mulig for å tilpasse smak og behag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.