2. På lørdag bestilte vi finvær og inviterte noen vennepar på grilling. Jeg liker jo veldig godt å stelle i stand litt ekstra, og som seg hør og bør fikk gjestene også servert dessert
Bak den i ovnen på 225ºC i. Søtpotethummus - så enkelt, så godt, så sunt. Første gang jeg smakte. det var på Teresa Carles i Barcelona, en herlig vegetarrestaurant
2015 kl. 20. Mageknuseren vol. 4. Publisert 13. 30. Ligger i kategorien. Øvelser. Utvalget av mageøvelser begynner å bli ganske stort her på bloggen, men mageøvelser kan vi ikke få nok av
2015 kl. 52Kategori. Vol 2. Mageknuseren vol. 5. Skrevet 05. 10. Øvelser. Kommentarer(0). Magen eller core er nok den musklene som trenger mest variasjon i øvelser
Denne tapasen trenger du 12 små vol au vent til, eller canapeer som jeg mener å huske at vi kaller dem for på norsk. 2ss mais / 2cdas de mais. 12 canapeer / 12 vol au vent. Når det hele er godt blandet finner du frem de 12 kanapeene, eller vol au vent om du foretrekker det navnet,og bruker en teskjee til å fylle dem men karri og kyllingblandingen din. 2ss mais / 2cdas de mais. 12 canapeer / 12 vol au vent
2) I Danmark spiser man kaker. Disse hindbærsnittene ble faktisk til under et ytterst hyggelig fattigdom-og-sult-fellesskap i forrige uke – jeg spiste omtrent 3/4 av kaken – noe jeg synes er helt naturlig ettersom jeg de første 20 årene av mitt liv ikke visste at et sted der ute fantes det noe så flott som hindbærsnitter. Hell over i en større bolle sammen med 60 gram melis, 150 gram mykt smør, 250 gram hvetemel og 1 ts bakepulver. 20 årene av mitt liv ikke visste at et sted der ute fantes det noe så flott som hindbærsnitter
2 senere. 2. 2 timer hvor vi kan kose oss med en potetgull, smågodt, is. Hva det enn måtte være vi sikler etter, men når disse 2 timene er gått er det slutt. Som regel er man for mett før disse 2 timene er gått til å trykke i oss som gale, men på denne korte tiden har psyken fått en enorm belønning og lysten på mat uten om det "normale" er borte
2 ss smør. 12 poteter. 2 dl kremfløte. 2 dl lett melk. Stekes på 220 ° C i 30 - 40 minutter. 20 minutter hvis du ønsker det. Stekes sammen med potetene, de siste 20 minuttene. Langhe Nebbiolo 2009. (2009). 2 ss smør. 12 poteter. 2 dl kremfløte. 2 dl lett melk
2 ss rårørsukker. 2-3 måleskjeer råmelk/colostrum. 2 ss rårørsukker. 2-3 måleskjeer råmelk/colostrum. Gjennom hele barndommen min tilbrakte jeg somrene hos besta og besten
En så god biffmiddag fortjener en god vin, i dag valgte jeg Gran Sangre de Toro 2012. 3 x 200 g biff av indrefilet, ytrefilet eller entrecote. 200 g kantareller. 2 ss raps- eller solsikkeolje. 2 ss smør. 2 ss smør. 2 ss rødvinseddik. 2 ss smør. Tilsett deretter kjøttkraften (jeg brukte vann og 3 ss kalvefond) og la koke inn til nesten 2/3 mengde. Gran Sangre de Toro 2012. Årgang2012. Råstoffer60% garnacha, 25% cariñena, 15% syrah. 200 g biff av indrefilet, ytrefilet eller entrecote. 200 g kantareller. 2 ss raps- eller solsikkeolje. 2 ss smør. 2 ss smør. 2 ss rødvinseddik. 2 ss smør
Oppskrift fransk løksuppe5 løk skjært i rundinger, ca 1/2 cm tykke3-6 fedd hvitløk4 ss ekte smør1 liter kyllingkraft eller kraft på elg/hjort/øko storfe eller grønnsakkraft1 ts timian1/2 rosmarin1 ss dijonsennep2 ss arrowrotsalt og pepper etter smakSurr løken på svak varme i rikelig med ekte smør til den er gyldenbrun uten at den blir svidd. Svak varme og 2-3 timer i gryta skaper en nydelig sødme og rund smak på suppen om du har tid. ca 1/2 cm tykke. 1/2 rosmarin. 2 ss arrowrot
november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Konjakk i maten. 2. 2 ss timian. 2 og fordel timian over fisken. 2 stk sjalottløk. 2 stk laurbærblad. 2. 1/2 dl hvitvineddik. 250 gr varmt klaret smør. 2, laurbærblad og pepper og reduser til det er 20 % igjen. 2 til denne retten, men da helst med mineralvann ved siden av, for man tåler ikke mer enn et par cl i løpet av en middag. Ellers ville jeg nok ha Balthasar Ress Von Unserm Rheingau Riesling Trocken 2012. 2 ss sjalottløk(finhakket). 2 ts syltet grønn pepper(hakket). 2. 200 ml demi glace. 2. 2 ss usaltet smør. 2 ss Braastad XO Contemporary Vol. 2. 2 og la det øse seg opp. Ha over aluminiumsfolie på steikepanna og bak ferdig i ovn på 120 grader til løken er mør og gyllen. I Bordeaux er det nesten umulig å finne noe bra til under 200 kroner og prisene i Burgund er ikke morsomme engang. Chapoutier Côtes du Rhône 2011 til 150 kroner er et helt greit vin til denne retten. biff, gravlaks, KA, vin, Øl 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Konjakk i maten. 2. 2 ss timian. 2 stk sjalottløk. 2 stk laurbærblad. 2. 1/2 dl hvitvineddik. 250 gr varmt klaret smør. 2 ss sjalottløk(finhakket). 2 ts syltet grønn pepper(hakket). 2. 200 ml demi glace. 2 ss usaltet smør. 2 ss Braastad XO Contemporary Vol. 2
Ferdig indisk wokgryte på ca 20 min. Oppskriften under er nok til 2 med tilbehør. 1/2 kg kylling, fisk, tofu, sopp (feks portobello) eller kjøtt. 1-2 ss fersk korriander. 2 ts rød chilli. 1/2 ts gurkemeje. 1/2 ts salt. 2,5 cm kanelstang. 2 nellikspiker. 2 hele kardemommebelger. 2 ts korrianderfrø. 2,5 cm bit av fersk ingefærrot. 2-4 grønne chili. 1-2 tomater. Tilsett 1-2 moste tomater og stek til du får en tykk saus. Tilsett de marinerte stykkene, rødt chillipulver, gurkemeje, salt, evt søtt,pepper, en klype matfarge og laurbærblad, og ca 2 dl vann. Tilsett oppskjert grønn eller rød paprika og stek i 2 min. ca 20 min Oppskriften under er nok til. 2 med. 1/2 kg kylling, fisk, tofu, sopp (feks portobello) eller kjøtt. 1-2 ss fersk korriander. 2 ts rød chilli. 1/2 ts gurkemeje. 1/2 ts salt. 2,5 cm kanelstang. 2 nellikspiker. 2 hele kardemommebelger. 2 ts korrianderfrø. 2,5 cm bit av fersk ingefærrot. 6 hvitløksfedd 2-4 grønne chili. 1-2 tomater 1 ts chilipulver
200 g sopp, i skiver. 2 nellikspikre. La det småkoke i 20 minutter. Duas Quintas 2014. Nå skal gryta koke i 20 minutter, før kjøtt og fløte skal tilsettes ♫♪. Duas Quintas 2014. Årgang2014. Råstoffer40% touriga francesa, 40% tinto roriz, 20% tinta barocca. 200 g sopp, i skiver. 2 nellikspikre
Til 2 porsjoner trenger du. 2 stk flotte fjellørret. 200 g sopp, jeg brukte 150 g aromasopp og ca. 2 dl kremfløte. Paladin Refosco 2013. Årgang2013. Alkoholprosent12% vol. (2011). 2015. 2015. 2 stk flotte fjellørret. 200 g sopp, jeg brukte 150 g aromasopp og. 2 dl kremfløte
Coto Real Reserva ( El Coto de Rioja ) 2008. 200 g per person. 2 min på hver side. Lammeplomma er godt rosa på 62 grader og gjennomstekt på 72 grader. 12 poteter. 2 dl kremfløte. 2 dl lett melk. Stekes på 220 ° C i 30 - 40 minutter, varmen kan settes ned mens du steker lammeplommen. Dryss litt salt på skivene og la dem ligge å trekke i 20 minutter. Coto Real Reserva ( El Coto de Rioja ) 2008. 24 måneder på eikefat. 02/2011. I perfekt stand før den slutten av 2020. 2. 62 grader og gjennomstekt på. 72 grader Jeg stekte den til den var på. 12 poteter. 1 løk 2 dl kremfløte. 2 dl lett melk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.