Eller rettere sagt, nåharvi fått inn" juleposer" til hunden. Vihar også fått en egen julekategori i butikken hvor du kan finne julegaver, julestrømper og fyll til adventskalender
I kveld får jeg vel nøye meg med å se på dem, for snøballene tar vi med oss på juleferie i morgen. Det stemmer fortsatt selv om jeg har endret navnet denne gangen
Det var mitt aller første møte med dette litt sære fenomenet jeg senere har vært vitne til mange ganger, nemlig at når noen i havna skal fortøye båten, så legger folk liksom fra seg det de har i hendene, enten det er bestikk, fendere eller unger, og så stirrer de litt, mange legger ikke skjul på det engang, de bare glaner åpenlyst
Men det virker som det slipper taket nå. Denne uken har det virkelig ikke skjedd noe. Jeg syns det vanskelig å vite hva annet interessant jeg kan blogge om
Vihar en liten forkjærlighet for sorbet her i huset og når mor og datter slår seg sammen i et håp om å skape ekstra sommerstemning (uten sol)så prøver vi rabarbrasorbet
Fres løk, hvitløk, chili og purreløk i oljen, det skal ikke bli brunt. wpa script[src*='shareth. Visp sammen egg, fløte, ost ,oliven og salami og smak til med salt og pepper
FØRDet er mange som spør om før og nå bilde. De eldste er i undertøy, og de er ikke særlig flatterende og ei veldig morro å vise frem til kjentfolk og kollegaer
mai pølse til kvelds, og nå er det beddy bye. Herlig tur på byens beste ristorante, SMAK , småsuppe hos svigermor og kaffe og kaker, og borgertoget som vi sovna fra
(Se vinforslag under. The post Pekingand – enkelt, når du har tid appeared first on Gastronomade. Når fuglen er ferdig stekt, faller kjøttet av skroget nesten helt av seg selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.