Min opplevelse er kanskje at majonesen blir litt stivere når den får noen timer i kjøleskap. For å gjøre det komplett bruker jeg hele egget fordi det fungerer utmerket når man bruker stavmikser
Sånå er det bare å ta tiden til hjelp for å bli helt frisk igjen. Selvfølgelig krever jo dette en liten feiring, så i dag blir det fest på "gamlehjemmet" som vi kaller det enkelte ganger
Det er såå mange fantastiske inspirasjoner vi får hos andre bloggere og denne ideén fikk jeg hos. Jeg synes det er bra vi blir inspirert av hverandre, men
Jeg var ikke klar over at hjemmelagde nuggets skulle smake såmye bedre enn de fra frysedisken. I siste tallerken har du griljemel, og vil du ha en liten vri på det så gjør du som meg og knuser potetgull med en kjevle eller for hånd og blander det med griljemel
Jeg lar meg ikke falle for fristelsen til å bruke rosiner i bollene når det er fastelaven. Så glad som jeg er i rosiner, er det nesten trist, men la oss holde oss så godt vi kan til tradisjonen
Skjært i tykke skiver som dette såså det ganske tiltalende ut. Passer selvsagt veldig godt til lam,(som er så ofte i vårt kosthold at vi snart får krøller
Men noe så litt gulere ut enn løv, litt tykkere kanskje. Så lang kan altså en kantarellsesong bli. Brun soppen, først i tørr panne, så medlitt olivenolje, og avslutt tilslutt med en klikk smør
Du ser når de begynner å bli gylne. Jeg vet mange av dere allerede har laget proteinrundstykkene jeg har postet opptil flere ganger her på bloggen, og mange av dere har takket for god oppskrift
Klart vi trenger salt, men ikke såmye som mange får i seg. Uansett så er vi vel begge innstilt på at ukene frem mot sommeren nåblir litt mer gjennomtenkt når det kommer til mat og drikke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.