Kaken er best og mykest når den er romtemperert. På engelsk kalles dette en neapolitan cake. Basen for denne kaken er en white cake, altså en kake med bare eggehviter og ikke plommer, her er oppskriften
Pass på at alt er godt blandet, men ikke rør for mye. Den første kakebunnen jeg bakte ble det alt for mye egg i, og den ble absolutt ikke sånn jeg ville ha den
The ingredients in mycake are few, and they are of the kind that you normally find in your kitchen cupboard – except for one thing which might sound strange
In my next wedding cake tutorial I’ll show you how to cover a cake with marzipan and fondant. I’m often asked how to make a wedding cake, so I thought this spring I’ll do a series about making wedding cakes
I decorated with melted chocolate and blackberries that I picked outside my house. pinch of salt. Chocolate cookies, chocolate milk, chocolate nana ice cream, chocolate cake- you name it
Ha melis og mykt smør i en stor bolle og bland godt til luftig med en elektrisk mikser. Since Marius' favourite chocolate is Ferrero Rocher I smashed a bunch of those, mixed them with whipped cream and filled the cake
Selv er jeg en stor tilhenger – det finnes jo så mange varianter, og man kan gjøre så mye godt og forskjellig med dem, og tilberedningen er stort sett både rask og enkel, og resultatet er som oftest intenst tilfredsstillende å spise
Brownie Cake Pops er browniekuler på pinner, dyppet i sjokolade og pyntet med strøssel. Cake pops. Jeg pyntet cake popsene med forskjellig kakestrøssel
Dersom man ønsker en mer stabil krem som ikke flyter utover, og som tåler å bli lagt lagvis uten å blande seg for mye med de andre ingrediensene, så er det et godt triks å tilsette litt gelatin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.