Til og med et dunkelt bilde fra min instagramkonto - første dag i bruk, ferdig på jobb. Det ble kjøpt inn garn i desember til en genser til meg selv og eldste datter
Remove the stems from the cauliflower and cut into chunks, Place the cauliflower into a food processor and pulse it until it resembles the texture of rice
Og at jeg ikke fikk lov til å røpe kakens navn. En oppskrift fra meg. The Secret Chocolate Cake. Og med noen små endringer i oppskriften så er denne hemmelige sjokoladekaken en dronning verdig
Min mor bakte alltid denne til jul, som så mange andre også gjorde. Det som særpreger utseende på denne kaken er at den skal og må skjæres opp i snipper
Godis og kaker. Allerede etter jobb i dag reiser jeg nedover til Danmark og årets første konfirmasjon. Og etter det går egentlig kakefestene slag i slag
Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on StumbleUpon (Opens in new window)Like this
Følg allergimatbloggernes julekalender på facebook. Velg selv om du vil lage kaken med safranog marsipan, som er min egen variant og min favoritt, eller om du vil holde deg til vanlig Mor Monsen, med perlesukker på toppen
Ingredients 1 cup + 2 tablespoons cake flour 1/2 cup unsweetened cocoa powder 1 1/2 teaspoons baking soda 1/4 teaspoon salt 1/2 cup butter, softened 1 cup sugar 1/2 cup dark brown sugar 2 eggs 1 1/2 teaspoons vanilla extract 1/2 cup Greek yogurt 1/2 cup hot coffee 3
Og takk og lov for det, for i morgen blir en kjempespennende og gøy dag så sant jeg er i form. Man kan selvsagt også bruke frossenbær fra butikk eller ferske bær om man vil
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.