Blogger, nettet, tilbudsblader, ukeblader og tv-programmer florerer med matoppskrifter og tips. Det er en rullekake, fylt med krem med karamellsaus og mandler på toppen
- rikelig med smør til steking. Stek skivene på middels høy varme i godt med smør til væsken slipper. La dette stå og koke seg inn til en kremet, saftig stuing og server med f
Shepherd’s Pie med blomkål og nøtter. Mari er nemlig min gjestblogger for en dag og skal dele oppskriften på en vegetarisk versjon av Sheperd`s Pie med oss
Til gjengjeld bruker jeg alt jeg har jevnlig (jeg kjøper aldri nytt kjøkkenutstyr med mindre jeg har vært i beita flere ganger fordi jeg ikke har akkurat dét utstyret)
Stek i 10 minutter, ta ut ett og ett brett og del opp i ruter med en skarp kniv eller et pizzahjul. Dette knekkebrødet er vanedannende - bare må ha, det må alltid være slike knekkebrød i knekkebrødboksen her hos oss
I min familie står elg på menyen året rundt, og favoritten er biten med gravet ytrefilet av elg. Gravet elg smaker himmelsk med litt rømme, rødløk og flatbrød
Solhild, som jeg tidligere har snakket om i forbindelse med hennes oppskrift på glutenfritt nøtte- og frøbrød er lege, tobarnsmor og en meget dedikert tradisjonskost dame
Hell fløten over karamellen og rør med en tresleiv til all karamellen har løst seg opp. Kle en rund form eller en liten langpanne med bakepapir og tilsett røren
Har begynt med styrketrening, et program med fokus på bevegelighet (da spesielt i skuldre/bryst) og mtp foroverroterte skuldre som jeg etter denne sommeren med lite strukturert trening om mye bæring av Amalie har fått slite med
Jeg vil med glede ønske Aurora Prøis velkommen med sitt flotte gjesteinnlegg i bloggen min, der hun deler tips til hvordan lage egen kokebok, og oppskrift på hennes favoritt, nemlig en Lun Chorizo salat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.