Hell over løk, hvitløk, chilii og gulrot og fres under lokk i ca 5 minutter, rør av og til. La det hele koke i ca 15-20 minutter under lokk, rør av og til. Rør inn spinat når det er 2 min igjen av koketiden og smak til med salt og pepper
«Miss Mars» hadde jeg nok aldri prøvd hvis ikke jeg hadde bestemt meg for å lage alle månedene. Er derfor veldig opptatt av denne kalenderen, og har bestemt meg for å prøve alle rettene, og blogge om det
Munker er en slags blanding av lapper og boller, og de stekes i munkepanne. Munker er en gammel kakesort, som muligens har sitt opphav så langt tilbake som til middelalderen
Egg til å pensle med 1 ts salt 1 pose med gjær 2,5 dl Melk ( jeg brukte ekstra lett melk) 3 dl Vann Havremel ( du kan enten kjøpe havremel på butikken, eller knuse havregryn i en blender så blir det havremel. Jeg er usikker på hvor mye mel jeg brukte men brukte ca 50/50 avhavremel og hvetemel litt mer hvetemel bare men blei nesten 1000g. Jeg fikk forresten 24 horn ut av denne oppskriften
Jeg har gjort små endringer og dermed har den fått en favorittplass i kokeboken min. Rør sukker og smør godt sammen Sikt i de tørre ingrediensene Smelt sjokoladen på lav temperatur og ha i deigen Pisk godt inn ett og ett egg smør formen og stek kaka
Oppskriften fant jeg i Forrige ukes Norsk Ukeblad i den folderen som hang på siden av bladet. For å finne ut om karamellene er ferdig, ta et glass kaldt vann og drypp en dråpe av karamellmassen i glasset
* Putt 1/4 smørbukkbit på toppen av hver muffins før steking. Ha på de avkjølte muffinsene med en sprøytepose og avslutt med å legge 1 mokkabønne (Evt flere) på hver muffins
De kule isbegrene du ser på bildet er av merket Miss Etoile. Jeg har kjøpt dem i København (Magasin Du Nord på Kongens Nytorv har mye fra Miss Etoile), men Miss Etoile føres av flere norske butikker, så kanskje du får tak i dem i Norge også
havregryn, egg og salt. Oppskriften er inspirert av Eirin. Super enkle rundstykker60 g havregryn1 egg1 eggehvite1/2 ts saltBland sammen alle ingrediensene og la de svelle i 10 -15 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.