Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har laget fiskegrateng tidligere, for dette var virkelig noe som gikk ned på høykant hos gutta ved middagsbordet før høstferien
Rens og finhakk løk, hvitløk og chili (fjern frøene i midten). Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk
Som mange som følge mej veit så he ej siste tida ( sia oktober) stått still på 72-73 kg. Uansett ka ej gjor så ville vekta ikke bevege sej, og når man he vore så streng med dietten som ej he vore så blir det fort mye fustrasjon inne i bildet
Vannkefir er en super god drikk som inneholder probiotika, ensymer, fordøyde næringsstoffer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og billioner med probiotika
Ellers fikk jeg de etterlengtede stolene mine fra Riviera Maison i dag. Jeg hadde hverken smakt eller laget noe med det før, så dette ble første gang – men definitivt ikke siste
1. januar – er det ikke da «alle» skal ha en detox, spise magert og trene til svetten spruter. Jeg vet at det sjeldent varer dersom man går for hardt ut, så jeg fortsetter som vanlig og gjør som jeg alltid har gjort
I dag skriver jeg altså mitt aller første innlegg på min egen blogg. Men heldigvis er smaksansene mine det samme, og jeg fikk tatt 275 gram sukker i mikserbollen til slutt
Brød. Mitt første briochebrød. Published on. 01. oktober 2015. 0 comments. Hallo dere. Jeg har prøvd litt forskjellige oppskrifter på brioche og er fortsatt på utkikk etter den perfekte oppskriften
Lukk øynene og tenk tilbake på første nyttårsdag. Søndagen over alle søndager, dagen ingenting ble gjort, da alt var bare fred og ro, og du spiste årets første dessert
I går var det årets store tyttebærdag her i gården. Da svingte jeg meg og satte igang på kjøkkenet, først med å koke tyttebærsyltetøy, og deretter med å bake en krydderkake med tyttebær
Resultatet ble min første 3 etasje kake. Svigermor,svigrinna mi Ana ,pluss en onkel og ei tante av mannen fylte år omtrent på samme tid, rett etter påsken i fjor
For henne er det et håndverk som tar tid å lage - og mine var laget på et blunk og smakte like godt. Her skal jeg skrive om mitt første møte og døgnet som fulgte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.