Hverdags fårikål. 19. 11. 2014 kl. 17. 18 i. Retter med kjøttdeig. 3 kommentarer. Det er ikke alltid det passer med mat som tar mange timer å lage, eller som gjerne koster en del
Jeg kjøpte min på Traktøren, og den har virkelig fått kjørt seg. Min egen Fjordland. 20 min full damp (eller 120 grader varmluft, høy damp for de med ikke 100% dampovn). Etter 10 min har hun inn brokkolien, og tynne skiver gulerot. Relatert 20 min full damp
Ta en lefse og legg ost nederst, deretter legger du på fine tynne biter med den ferdige kyllingen, litt vårløk, koriander og mais før du drysser litt kummin over det hele
Gjestene, og ikke minst jeg, spiste godt av disse. vannet og rør det ut, ta så i oljen hell alt i deigen og elte med maskin i ca 5 min. La dem heve i 45 min og. stek dem deretter på ca 200 grader i ca 15 min midt i ovnen. 15 min midt i ovnen
Så satt jeg stekebretta i ovnen med i ti minutter. Etter de ti minuttene var gått, åpnet jeg døra på stekeovnen litt og lot de steke i ti minutter med døren åpen
Fres brystene i varm panne med smør et par minutter på hver side, la der hvile, skjær opp og server. Stek i ovn på 220 grader i 40 minutter eller til møre. 40 minutter eller
Trøffelolje er det lille ekstra i hverdagen. Trøfler er svært kostbare, men trøffelolje er en fin erstatning som du får kjøpt i de fleste store matbutikker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.