) For de av dere som lurer på hvem pappaen min er, så er det han med blå T-skjorte. Fine samtaler om minner fra året & andre år før, minner fra julen forrige året, og ønsker for året som kommer
Risboller er min barndoms favorittjulebakstog en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager til jul. Disse bollene er ekstra gode ettersom de er basert på eggedosis, de blir dermed litt mer luftige og ikke så tunge
Quinoa inneholder også mer kostfiber og scorer bedre på en del vitaminerogmineraler. -) Mer protein og mer kostfiber = et mer fullverdig og mettende måltid
) Metoden min er litt annerledes, men inspirert av Hellstrøm og mammas julemiddag. Jeg hadde mitt første forsøk på ribbe med Eyvind Hellstrøm ved min side
Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Det har vært en av mine mest urokkelige tradisjoner. Muscat fra Languedoc- Roussillion, ikke polvare, Eiswein fra Tyskland/Østerrike polvare, Sauternes fra Boredaux og Tokaijer fra Ungarn, disse fåes på polet
Vi melder oss på konkurransen på matbloggsentralen der man skal lage en pepperkake-kake. Smelt den hvite sjokoladen i et varmebad og ha oppi en SS med delfiafett, når røra blir blank og fin skal dette brukes som pynt på kaken, topp den med en neve eller to bringebær, det gjør VIRKELIG det lille ekstra for kaken
(Har du ikke maskin, bruker du sterk kaffe-det går fint. Så er det bare å nyte herligheten, og kjenne julestemningen komme sigende-hvis du ikke allerede har fått den da
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.