paprikapulver, cummin, oregano, salt og pepper. I dag står pizza på menyen, proteinrik og superdigg. Nå må vi ut og nyte det deilig solskinnet, satser på at mini våkner fra formiddagsluren sin hvert øyeblikk
Her om dagen kom jeg over en herlighet som heter Pizza kake, dette måtte testes. Så lager du en bit deig som er like bred og lang som rundt kanten på formen, dette blir veggen på pizzaen
Pizza er noe jeg absolutt aldri blir lei. Denne oppskriften på en enkel og sunn havrepizza gjør at du kan spise pizza hver dag som gjør godt både for kroppen og for smaksløkene
Spiralene var gode, og for de av dere som bor i nærheten, så minnet de om Haugens pizzahorn. spiralene lages ved å trille ut en lang lefse for så å rulle den inn på et kremmerhus laget av papir og alminiumsfolie
Mini chorizo kjøttboller. Du og jeg har helt sikkert spist og laget mye pizza i vår tid. Alle klarer vi å lage en god hjemmelaget pizza, men det som gjør disse pizzaene så spesielt gode er råvarene og de enkle prinsippene
Her om dagen kom jeg over en herlighet som heter Pizza kake, dette måtte testes. Så lager du en bit deig som er like bred og lang som rundt kanten på formen, dette blir veggen på pizzaen
Når deigen er hevet, elter du ut luften av deigen å former den som en pizza. Elt i ca 5min, form deigen til en ball å legg i bollen for å la den heve i ca 30min. I en gryte tilsetter du alle ingrediensene (grovhakk hvitløken og løken) og lar dette småkoke i 10 min. Sett gryten tilbake til ovnen å kok i 15-20min sånn at alle smakene blander seg. Rør om å bland alt å la skålen stå i kjøleskapet i 20-30 min for at smakene skal blande seg
½ teaspoon basil or rosemary, minced (or dry). Spread the cauliflower mixture out onto lightly greased parchment paper or a pizza pan in the shape of a pizza crust
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.