(Og kremen rekker akkurat til dette, hvis en bruker en 30x40cm form til kaka, og ikke først smører et tynt lag med krem før en begynner med krusedullene. 3 ts natron. 3 ts bakepulver. 3 ts kanel. (30x35 eller 40cm, da blir kaken ganske høy, noe som var greit når jeg skulle skjære bort noen "lag" av kaken). 3 ts vaniljesukker. 3 ts baking soda. 3 ts baking powder. 3 ts cinnamon. (30x35cm or 30x40cm). 3 ts vanilla sugar (or add essence according to taste). 3 ts natron. 3 ts bakepulver. 3 ts kanel. 3 ts vaniljesukker. 3 ts baking soda. 3 ts baking powder. 3 ts cinnamon. 3 ts vanilla sugar (or add essence according to taste)
3. Lurte på om hva jeg skulle lage lage av nye kakesorter til jul i år. Mens jeg lurte på det laget jeg meg en kopp te, og fant en pakke gingersnaps fra Marks &Spencers som jeg hadde med hjem fra siste Londontur med tenåringen
3 liter vann. La den stå kjølig i 3 til 4 dager. Etter den har tilbragt sin tid i saltlaken tar du den opp, har den oppi en kokepose og lar den trekke i vann i 2 til 3 timer. 3 liter vann. 3 timer
30 om morningen, min kjære satt i trappa og venta, for han hadde glemt hvor nøklene lå og døra var jo tross alt låst. 30 av at naboen skulle opp på loftet, trodde huset skulle falle ned før jeg skjønte hva det var. 30 og sov veldig godt til dagen etter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.