) Stek et par minutterpå den ene siden før de snus og steker like lenge på den andre siden. Legg de så over i den brunesausen, hvis du skal ha det, eller bare legg dem på en tallerken så lenge tilavkjøling og evt
Når sausen har kokt opp smaker du om den er passe med salt og pepper, har i det du ønsker å ha isausen, det kan være pølse som jeg hadde eller kjøttkaker, fiskekaker osv
Her er mingrunnoppskriftpåvegetariskbrunsaus. Brun så resten av smøret over middels varme, når det er nøttebrunttilsettes melet, la også dette brunes, pass på så det ikkesvir seg
Då har eg prøvd ut den nye sausejevnarenminpåbrunsaus - JIPPI, det vart skikkeligbrunsaus. Brunsaus, her servert tilkotelett,sopp/paprika/løk-stuing og brokkoli/blomkål
Dersom du bruker maisennameli stedet for hvetemel skal sausen. Lag jevning av mel og kaldt vann. Kok opp kraft eller sky og hell jevningeni en tynn, jevn stråle under omrøring
Jeg brukte Amadine poteter, det er små kokefaste poteter, som kan spises med skallet på. Hjemmelaget brunsaus er også kjempegodt, mye bedre enn 'pose-varianten'
La det brunestil en god nøttebrun farge påmedium varme. Det er dette som gir god smak påsausen. Tror ikke noen blir skuffet om de får det servert påmiddagsbordet
Form deigentil runde kaker og stek dem på alle siderilitt smør. Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelaget brunsaus kan ingen takke neitil
Tilsettsoyasaus, juster fargen med sukkerkulør og la sausen trekke i ca. (Svigermor har kjøpt skinkestektil meg altså, jeg skal ikke kaste henne i ovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.