Ha tomatene, soppen, løken og bacon (smuldre den smått) sammen med pastaen. det er enda lenge til det skjer, så enn så lenge får vi slå oss til ro med at en lun pastasalatogså smaker deilig når det er kaldt og rufsete ute
Tidligere denne uka prøvde jeg og Fredrik oss på noe som kunne ligne hjemmelaget kebab. Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelk og karri. Tilsett så kyllingen med salt og pepper og litt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt
Mens du koker pastaen som anvist på pakka skjærer du pølser i biter og steiker i panna. Når pølsene nærmer seg ferdig stekt har du i løk og mais, la alt bli skikkelig varmt
Makaronigrateng har jeg laget mange ganger og det er alltid en populær middag her i huset. Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Nudler med biff og grønnsaker. Skjær kjøttet i små biter og surr det i panna, krydre litt med salt og pepper, ha grønnsakene i når kjøttet begynner å bli ferdig, tilsett en klype sukker
Blogg. Så var det mandag igjen og her kommer et middagtips til uken. Dette smaker kjempegodt og sunt måltid som i tillegg er rikt på proteiner, vitaminer og omega 3. 54 i Blogg
/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggenogså. Og når den i tillegg kan varieres i det uendelige - ja da er det kanskje ikke så rart at Daniel får dette til lunsj sånn ca hver dag
grønnkål med quinoa og chilli. Idag er det grønnkål med quinoa og chilli på menyen. Dette er en supersunn rett proppfull av vitaminer, proteiner, antioksidanter og mineraler- og det beste av alt
Skjær soppog løk i skiver og stek dem i godt smør. fransk, tysk, engelsk og amerikansk sennep. Lagt over stekt løk ogsopp, krydret med salt og pepper ♪♪
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.