Mexicansk viltgryte
Fra sjel til mage
Fra sjel til mage
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 personer
  • 500 g reinsdyrskav
  • 200 g røde bønner
  • 1 stor løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 grønn paprika
  • ½ rød paprika
  • 1 ½ dl rødvin
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1-2 dl vann
  • 2 ts oregano
  • 1 ts timian
  • 1-2 ts salt
  • ½ ts kanel
  • 2 ts spisskummen
  • 2 ts paprikapulver
  • 150 g minimais
  • 1 lite beger rømme
  • 10-15 før servering smakes retten til med kanel, spisskummen ogpaprikapulver.
  • 4 modne avokado
  • 1 lime
  • 1 ts salt
  • 1-2 ts
  • ½ ts
  • 1 ts

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.