Denne grunnoppskriften på klassiske muffins gir ca. Muffinsene smaker helt himmelsk når de er varme og nystekte, men topp dem gjerne med gulrotkakeglasur eller melisglasur når de er avkjølte
Skjær opp fyll etter ønske - vi brukte bogskinke, skjærte terninger av taffelost med tomat, vårløk og mais- Rør alle ingrediensene sammen og fyll smurte muffinsformer nesten fulle
Har du store muffinsformer blir det ca. Er du glad i muffins, så kan jeg anbefale disse her, saftige og gode på smak med forholdsvis lite sukker og sunne ingredienser som banan, havregryn, olivenolje og kulturmelk
bruk helt stive former eller muffinsbrett. Søte muffins til frokost, lunsj og kvelds. Til 6 ganske store muffins trenger du. Fordel røren i 6 muffinsformer
Muffins er så godt og hvorfor ikke starte dagen med muffins. Denne muffinsoppskriften er med musliblanding, så derfor kaller jeg de for frokost muffins
Siden det snart er bursdag i heimen prøver jeg å finne en sunn muffinsoppskrift som gjør at barna ikke blir helt apekatter pga blodsukkerstigning som kaster seg opp og ned
Fordel røra i muffins eller cupcakeformer og steik midt i ovnen i ca. Imorra eller torsdag kommer eg med eit større kake- og dessertinnlegg med fleire forslag til søtt til nasjonaldagen
Since this was my first time making blueberry muffins, I did some serious research to find the fluffiest and juiciest muffins I could find on the blogosphere
Ha papirformer i muffinsbrett. Og bake muffins dag. Og spise altfor mange muffins dag. Løft forsiktig de ferdig stekte muffinsene ut av brettet og la avkjøle (hvis du klarer) på rist
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.