Eller del gjerne bildet på instagram med emnekraggen #klarferdigvisp. Fordel deretter på et stekebrett med bakepapir og stek i rundt 20 minutter på 180ºC
Det er jo ikke akkurat en nyhet, men Braastad har sammen med superkokken Alexandre Bremer, Kulinarisk Akademi tatt frem en rekke spennende oppskrifter som jeg har nytt stort av
Skjær baguetten i tynne skiver og legg dem på en stekeplate med bakepapir. Rett før gjestene kommer legger du på en skive mozarella, et blad med basilikum og en skive tomat
Jeg tok med meg Lisa. Hun storkoser seg i vannet og det er så gøy å ta henne med på badetur. Eller så kan man bare ha den på bordet sammen med litt oliver, kyllingvinger, skinke, ost eller hva man enn liker som plukkemat
Posted by Torill Anita. Tweet. Flowersprout eller rosettkål er en forholdsvis ny grønnsak. Den er en krysning mellom rosenkål og grønnkål som det har tatt 15 år å utvikle
En enkel og god forrett eller lunsjrett er denne her med asparges og skinke, her kan du faktisk bruke både spekeskinke eller røkt kokt skinke, bare det er en skinke med litt smak, asparges er jo nydelig, men den krever litt tilbehør med smak skal den liksom komme til sin rett
Det enkle er ofte det beste, men om denne lile tallerkenen med små godsaker er det beste kan sikkert diskuteres, men en enkel og smakfull forrett er det i hvertfall
Under der får du med ostekrem og friske reddiker med stilk. 1 bunt reddiker med blader3 skiver pumpernikkelbrød150 g smøreost (philadelphia eller snøfrisk)2 ss youghurt1 fedd hvitløkfriske urter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.