Karnıyarık – aubergine med kjøttfyll på den tyrkiske måten. Skjærer du aubergine i tynne skiver og legger de på grillen får de en nærmest kjøttaktig mektighet, både i smak og konsistens
Spe på med mel, og hell på kyllingkraften. Server gjerne med poteter, ris eller grove baguetter. Dette er egentlig en oppskrift som passer best om høsten, men den smaker godt når som helst og gir masse energi
Ha bakepapir i bunnen av formen, smør med Soft Soya margarin rundt kantene. Den er SKIKKELIG mektig. Jeg er ingen baker…som regel kan jeg slå ihjel hvem som helst med det jeg lager, men jeg har flaks innimellom
Her kan du godt bruke olivenolje infisert med hvitløk, den inneholder ikke FODMAPs. Du kan godt marinere over natta, men det holder at du bare dekker kjøttet godt med krydderet inni posen
Såpass glad i dem ble jeg at de fikk lov til å bli med i andre kokeboka. Fordelen med disse er at du kan variere med smaken på proteinpulveret, det vil si vanilje, sjokolade, jordbær, cappuccino osv
Mini suksessterte medsjokoladetrekk (eller Sarah Bernard med gul krem. Men i tillegg til den klassiske varianten har jeg i år testet en ny vri hvor sjokoladefyll er byttet ut med gult suksesstertekrem
Dagens fristelse er Mandelbunn med sjokolademousse & sjokoladetrekk. Jeg er dessverre ikke i Norge, men jeg kommer til å feire her hjemme i Jønkøping sammen med familien
1. Ta ut alle daddelstener og form dadlene til baller. 2. Smelt sjokoladen og rull dadlene i sjokoladen. 3. Finn fram en stor tallerken og hell på kokos
Konfekten består av en sprø bunn og et fyll av rosa marshmallows medsjokoladetrekk. Idag kan jeg friste med kanskje min mest stolte konfektprestasjon hittil
Energisnack medsjokoladetrekk. Den er perfekt å spise som mellommåltid, ta med i handen ut døren på travle dager, til kaffeselskapet eller bare som kos
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.