Venninnene får derfor i morgen prøve denne lille sjokolademoussekakenmedmandelbunn. Kna kransekaken lett med litt maizena og kjevle ut til ca 1 cm tykkelse. Sett kaken kaldt i 2 timerSmelt 100 g kokesjokolade sammen med 1,5 ts delfiafett i vannbad. Kna kransekaken lett med litt maizena og kjevle ut til ca 1 cm tykkelse
Tilsett kakaopulveret og vannet med gelatinplaten. Nå som helgen nærmer seg og kanskje du skal ha selskap eller bare har tenkt å lage en dessert til søndagsmiddagen vil jeg tipse om denne sjokolademousseen
Tips & altenativer♦ Ønsker du melkefri sjokolademousse. Sjokolademoussemed fløyselsmjuk og krema konsistens, nydelig smak og supert næringsinnhold, servert med vaniljesaus med smak av ekte vanilje
Etter en varm suppelapskaus var det godt med en fyldig sjokolademousse. Det var ikke oppgitt hvor stor denne oppskriften var, men vi hadde en mistanke om at den med fordel kunne ha vært halvert
Det er kanskje litt feil å kalle den en sjokolademousse – men det er en deilig, fluffy dessert, som jeg tror vil falle i smak hos mange søtsugne både voksne og litt større barn
Denne lettvinne desserten lages på under ti minutter og kan nytes med en gang. Tilsett sukrinmelis og smak om du eventuelt ønsker mer kakaopulver/sukrinmelis i sjokolademoussen
Mager, sukkerfri & vegansk sjokoladepudding. Ønsker du å søte eller smaksette moussen ytterligere kan du tilsette noen steviadråper med eller uten smak
Pynt med høvlet sjokolade eller bær ved servering. 1sjokoladeSlik gjør du detNår du skal lage sjokolademousse, starter du med å vispe eggeplommene med sukker til det er porøst og luftig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.