Jeg trenger vel ikke å poengtere at jeg mener det er rom for både vanlig og sukkerfritt i påskeegget, men jeg gjør det allikevel – og avsluttermed at folk må få velge selv
Begynn med å skålde mandlene slik at du får av skinnet. Det er få ting som er så sesongbetont som marsipanen, og derfor er det ekstra stas å ta med seg den gule lille posen med hjem fra butikken
Begynn med å skålde mandlene slik at du får av skinnet. Det er få ting som er så sesongbetont som marsipanen, og derfor er det ekstra stas å ta med seg den gule lille posen med hjem fra butikken
Hell vannet av tofuen og klem den tørr med et rent kjøkkenhåndkle eller kjøkkenpapir. Bytt gjerne ut loffen med grovere brød og legg til flere veggies om du ønsker det
Med sousvide har du fullstendig kontroll på temperaturen når gelatinen skal løses opp. Når du er ferdig med å trekke godteriblandingen, vri dem i ønsket form og la de avkjøles helt
Men disse mango og kokos kulene kan du spise så mange du vil av og med god samvittighet. Er det noe som hører påsken til så er det definitivt godteri og kos, problemet med det er jo som kjent at for mye godteri som regel resulterer i for små bukser etter påskeferien
4,5 dl mandler bløtlagt over natta og ta av skallet (eller legg dem i kokende vann, 5min. å så rett i kaldt, om du ikke vil vente til i morgen) 1 ss kokosolje 5 ss agave Liten klype salt Et dryss stevia (kan sløyfes) 4ts red pulver
Etter to døgn, så sil av marinaden, gni skinka inn med salt og pepper. Nå er det ikke en enkelt sak å få tak i villsvin i Norge, så, derfor går det helt greit med en edru norsk gris også
Vi endte opp med seks velfylte påskeegg og en full godteskål til ventetiden. Jeg brukte ett silikonbrett med hjerter og ett med påskefigurer, og jeg brukte ca
Hvis det blir igjen veldig mye mandelmel pga dårlig malte mandler (det ble det hos meg), så fant jeg ut at man kan ta overskuddet etter siktingen i en bolle og gå løs på det medstavmikseren for å finmale det, og deretter sikte det inn sammen med resten av melis-og mandelmassen
Bursdagkake til en som ville ha den med på jobben å kose seg med gutta. Her er det full åpning. -)Sukkerbunn med vaniljekrem med krem,skogsbær og sjokobiter i
Hell fløten i midten av bollen med sjokolade og rør forsiktig rundt i sirkelbevegelser til all sjokoladen er smeltet og du har fått en jevn og fin røre
Påskekarameller med appelsinsmak. Lage eget påskegodteri trenger ikke å være avansert eller vanskelig. Ikke rør men pensle sidene på kjelen med en pensel dyppet i vann (slik siler sukker ned i bunnen igjen)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.