Meat free Monday: Pasta med smakfull grønnsakssaus
Lovely Liller
Lovely Liller
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g pasta (uansett type)
  • 1 rød løk (ca 170g), hakket
  • 2 ss oliven olje
  • 2 hvitløkfedd, hakket
  • 1 stor aubergine (ca 400g), uten skall eller med og skjert i biter
  • 1 dl sorte oliven uten stein
  • 2 ss kapers (valgfritt)*
  • 600 g tomat saus**
  • 2 laurbærblad
  • 1 ts salt
  • 1 ts oregano
  • 1 ss friskhakket basilikum
  • 1 dl hakket fersk persille og gressløk
  • Revet parmesan eller næringsgjær etter smak

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.