Melis Ha vann og gelat. Populære innlegg. Kok opp fløte og sukker. Sukkerbunn med sjokoladekrem laget av melkesjokolade og creme fraisè,vaniljekrem med krem ogmelkesjokoladebiter
Fikk spørsmål fra en kollega om jeg kunne bake til bryllupsfesten hans denne helgen, og det var allerede såpass mange andre som skulle bake, at alternativet som stod igjen var marsipankake
Deiligmarsipankake, helt uten gluten og melk. Piskeggedosis av eggene og sukkeret, bland de ulike meltypene og bakepulveret, og vend forsiktiginnieggedosisen
Og denne gangen hadde jeg lyst til å prøve på noe nytt, nemlig en åpen marsipankake. Jeg bruker alltid nettbakerens oppskrift, den bliralltid høy ogfinog har kun egg som hevningsmiddel
Som morsdagskake lagde jeg en marsipankake med sukkerbrød fyllt med smilkremogbringebærkrem. Dagen i dag må sies å ha vært en real fryd for oss søtmonser, morsdag og fastelavn på én dag
marsipankaker smaker som oftest best etter at de har fått stått en stund, gjerne over natten, da saft har trukket seg inni bunnene og kaken i seg selv har blitt mer saftig
Marsipankaken er flyt med bringebærkremi ett lag ogvaniljekrem med valnøtter i det andre. Pyntet med marsipanroserog sommerfugler og ett bilde av henne
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. P. o. s
Marsipankake med jordbær ogvaniljekrem. Se bort ifra at det estetiskeikke er helt på plass, jeg var overivrigog lot ikke kaken få avkjøle seg før jeg startet med fyllet
Fikki oppdrag å lage marsipankaketil en konfirmasjon - og det gjorde jeg jo. Den skulle være trukket med hvitmarsipanog ha et tema med blomster ililla toner
Egg og sukker piskestilluftigeggedosis. Her ble det marsipankakei en fei. Med ferdig kakepynt liggende, er det jo bare kjevlingen som tar tid med en sånn kake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.