Salat med rester av chili marinertereker og fiskekaker. I går laget jeg blant annet chili marinertereker og fiskekaker til en liten tapas lunsj, og i dag ble restene til en ny lunsjrett
Kinakål1 rød paprika1 rødløkAspargesbønner20 rå scampiFrisk korianderNudlerMarinaden2ss fiskesaus1ts sesamolje2ss østersaus2 ss salt soyasausFersk korianderFersk ingefær1/2 rød chili1 ts sesamfrø1 fedd hvitløkBegynn med å skrelle scampi, finhakk og bland alle ingredienser som skal i marinaden
Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
I samarbeid med fantastisk flinke Fotograf Nadia Frantsen, har jeg laget noen oppskrifter som garantert får deg (og gjestene dine) til å glemme at ris eller pasta “mangler” til middagen
Vi spiste denne salaten sammen med focaccia, men toast eller baguett passer godt til salaten. Nyt denne fantastiske gode retten med et godt brød - at noe så enkelt skal være så godt
Det var veldig mye morsommere med paprika, som var nytt, trendy og skikkelig hipt. Reker, krabber, sitron, salat, aioli, spiralloff, salat og vin er alt som skal til for å lage fest i en fei
Kan også nytes til middag for fleire, kanskje med litt ekstra tilbehør. Medan kyllingfilêtene grilles skjærer du opp tomat, mozarella og litt rødløk på en tallerken
Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi. Nydelig forrett eller smårett, når det frister med noe hot, søtt & godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.