GA_googleAddAttr("Tag", "mandelkjernepudding-med-rod-saus"). wpa iframe[src*='viewablemedia. A traditional desert recipe from the food side matoppskrifter
Så i dag har jeg laga rødsaus, sånn at vi kan kose oss med riskrem i mårra. Ha potetmelet i et glass med lokk og ha i litt vann, rist til melet har løst seg opp
Riskrem medrødsaus er fast juledessert hos oss som hos veldig mange andre. Kjør bærene til mos i blender og spe med laken til den er passe søt og har passe konsistens
På søndag som var tyvstarta jeg jula med byggrynskrem og rødsaus. Pisk fløten med sukrin gold og vaniljesukker til krem og bland inn grynene når de er kalde
På flatbygda i Hedmark er det mange, som spiser risengrynsgrøt med sukker, kanel og meierismør til formiddagsmat på juleaften og restene blir brukt i desserten
Han ELSKER riskrem medrødsaus, og for å få mest mulig gjorde han som følger. Å fillern, det ble jo for MYE saus nå i forhold til riskremen, så naturlig nok måtte han jo da få forsyne seg med mer riskrem, men nå ble det jo for MYE riskrem i forhold til sausen, så - litt mer saus
Synes du at sausen er litt tam, smaker du til med litt ekstra paprikapulver eller hvitløk. Der lager han fantastiske tapasretter og jeg var så heldig å få være med på tapaskurs hos ham
Riskremen må inneholde rikelig med krem slik at den blir luftig og kremaktig og smaksettes med vaniljesukker, og rødsaus som tilbehør, da er det en av de beste desserter jeg kan få
Pisk krem og bland grøten med den. Bland alt til sausen, kok opp, men la den bare boble et par ganger. Grøt til 4 personer2 dl grøtris4 dl vann---1 l H-melk +litt salt2 ts vaniljesukker---1 pk kremfløte--- Rødsaus1/2 l sterk saft- og vannblandingknapt 1 ss potetmel1 ss sukker ---1
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.