Riskrem med rød saus er fast juledessert hos oss som hos veldig mange andre. Ferdigkjøpt saus smaker omtrent ingenting og inneholder sannsynligvis veldig lite, om noen, bær i det hele tatt
På søndag som var tyvstarta jeg jula med byggrynskrem og rød saus. Rød saus hører også med, og denne kan fint serveres til både byggrynskrem, riskrem og andre desserter uten at noen merker at den er sukkerfri
Rød saus. God gammel tradisjonell skandinavisk dessert ✿. Norges mest spiste dessert på juleaften. På flatbygda i Hedmark er det mange, som spiser risengrynsgrøt med sukker, kanel og meierismør til formiddagsmat på juleaften og restene blir brukt i desserten
Rød bærsaus. Rød bærsaus. Miks alt sammen i en kjøkkenmaskin til sausen er jevn. Under andre verdenskrig var det vanlig å bruke byggryn i stedet for risengryn i desserter
Å fillern, det ble jo for MYE saus nå i forhold til riskremen, så naturlig nok måtte han jo da få forsyne seg med mer riskrem, men nå ble det jo for MYE riskrem i forhold til sausen, så - litt mer saus
---. Rød saus. --. Saus. ---. Sausen kan enten siles eller serveres som den er. --. Rød saus. Til 6-8 personer. 5 dl H-melk. Til 6-8 personer. 5 dl H-melk
Her er et forslag til hjemmelaget rødsaus. ¤ Tilsett maizena i den røde safta (eller potetmel, det må røres ut en spiseskje vann først) og la det hele koke opp slik at det tykner litt og får sauskonsistens
Riskremen må inneholde rikelig med krem slik at den blir luftig og kremaktig og smaksettes med vaniljesukker, og rød saus som tilbehør, da er det en av de beste desserter jeg kan få
Bland alt til sausen, kok opp, men la den bare boble et par ganger. Grøt til 4 personer2 dl grøtris4 dl vann---1 l H-melk +litt salt2 ts vaniljesukker---1 pk kremfløte--- Rød saus1/2 l sterk saft- og vannblandingknapt 1 ss potetmel1 ss sukker ---1
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.