I går var vi på hytta og gjorde den klar til vinterstengning. Her er blant annet de gamle bringebærkvistene nå skåret ned, mens de ferske skuddene står klare for å bære bringebær til neste sommer
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i ca. Ha sitronsaften i en liten kasserolle, klem vannet ut av gelantinplatene og legg de i sitronsaften og varm opp slik at gelatinplatene smelter
Sett dette på svak varme på kokeplata og rør slik at gelatinen løser seg opp. ¤ Pisk tilslutt eggehvitene stive og rør dem forsiktig inn i sitronfromasjen
Den bestod av tre kuler is, masse kremfløte, sjokolade og jordbærsaus og banan. Denne kaken her er enkel, supersaftig og er også laget for de som ikke tåler mel så godt
Mama Roberta kunne derimot fortelle at denne bacalaoretten er vanlig julemat i hennes familie. At min egen mamma er helt vilt god til å lagebacalao, var jeg klar over
Igjen har jeg vært på en fantastisk middagskveld / matlagingsaften med Cooking With Mama. CWM hjelper blant annet kvinnene med å nå sine mål matmessig – f
Sambo er også innmari glad i vårruller. Jeg foretrekker å starte med å lage dipsausen slik at den får stå og godgjøre seg litt (med unntak av tørket sopp, som gjerne kan bløtlegges i varmt vann allerede nå)
Denne desserten er veldig enkel å lage og har en frisk og herlig smak. gelatinpulver. Press ut saften av sitronen og ha gelatinpulveret i, la dette stå og svelle noen minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.