Surr finhakket løk og hvitløk i en god olivenolje til den blir blank og myk, og ha også den over i gryten sammen med en gulrot oppskåret i små terninger og oppskåret spekeskinke
Server makaronigratengenmed brød og evnt. Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en kjele. Tilsett oppskåret pølse, revet ost og egg vispet med melk, salt og krydder
Spis denne helst sammen med en frisk tomatsalat. Ha i baconbiter mot slutten og la det steke med. Finhakk hvitløken og ha den i gryta, sammen med små biter stangselleri, revet gulrot og hakket timian
Det ble servert med kokte poteter og smeltet smør til. Fremdeles syns jeg denne retten er god uten grønnsakene i, altså med bare skinke og makaroni under gratengsaus av egg og melk
Hah, du trodde at bloggen hadde blitt et forlatt hus med ulåst dør og knuste vinduer. Her kommer oppskrift på pølse- og makaronigrateng, alle barns (og voksnes) favoritt
Visp sammen egg og fløte, krydre litt med salt og pepper. Server gjerne med salat ellergrønnsaker. Enkel og grei barnemiddag, dette er en liten form så den kan gjerne dobles om den skal spises av 3-4 personer - ikke noe for meg så fint å spise opp rester fra dagen i forveien
Smak til med salt og muskat. Ha blandingen over i ildfast form, jeg bruker den fine UltraProen jeg har forelsket med så veldig i, og strø litt brødrasp over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.