MAISSUPPE MED SKALLDYR
Chefsmat -
Chefsmat -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 maiskolber
  • 1 løk 2 vårløk 1 selleristang
  • 1 grønn paprika
  • 1 potet
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 potet
  • 1 ss hvetemel, eller maismel
  • 6 dl hønsebuljong
  • 1 liten kartong kremfløte
  • nykvernet pepper
  • noen skjell og/eller scampi
  • baconskiver
  • Veldig godt som tilbehør til vilt, særlig fugl.2 maiskolber
  • 1 dl kremfløte
  • 1 ss mel
  • litt revet muskatnøtt
  • nykvernet pepper, litt salt
  • 2 eggeplommer
  • 1 egg litt smør

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.