Fremgangsmåte Stek karbonadedeig med finhakket hvitløk og krydder. + tøy og bøy. Tilsett en boks med hakkede tomater og ketchup, la det småputre i et par minutter
Tilsett gulrøtter, squash, tomater, kjøttkraft ogoregano. Jeg synes det er best med en kjøttsaus, som inneholder masse grønnsaker og er skikkelig smakfull ♥
Brun kjøttdeig/karbonadedeig sammen med finhakked løk og hvitløk. eks sammen med en grønn salat, brukes som fyll i pizzamuffins, eller brukes som basis for gryteretter
Jeg lager den som regel til spaghetti, (med masse parmesan) men du kan også bruken den til pizzasaus, eller hvorfor ikke fylle den i cannelloni og gratinere med en deilig ostesaus på toppen
Fordelen er at det popper opp slaktere i dette området, med god kvalitet oglave priser. ) Dette ble altså en slags familiepostei (Det er de butikkene kaller det når de lager farser og kjøttdeiger med kjøtt fra både okseog svin
Både til pasta, ris, potet, for å ha i hamburgerbrød og på pizza. Kutt opp løk, hvitløk og paprika. Stek kjøttdeigen, og surr løk, paprika og hvitløk lett til løken blir gylden i farge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.