Danmark er i verdensklasse når det gjelder slag og kjøp av økologiske varer, og i de fleste matvarebutikker koster det ca det samme som ikke-økologiske varer
Det er ikke med glede jeg åpner en pose glutenfritt mel og skrider til verket. Siden jeg har en glutenallergiker i familien har jeg etter hvert fått en del erfaring med glutenfri bakst
Jeg har brukt denne oppskriften tidligere, med like godt resultat- da lagde jeg solskinnsboller. Oppskriften er fra Wenches kjøkken (trykk HER), med noen endringer
Om man i tillegg smøre med olje er det bare å snu jernet og kaken faller ut. -). Deigen er laget med. Har du ikke et gammeldags kromkakejern så kan du bruke to bakepair som er smurt med fett og bruke kjevle å trykke de utover
Den originale oppskriften er imidlertid med kremost, og da ble nerden vekket i meg. Cloud bread er visst supertrendy nå, og Pinterest- og Instagramavhengig som jeg er, måtte jeg jo prøve
Press over med en gaffel for å fordele godt. Server gjerne med en frisk salat. 100 g romtemperert smør/margarin 3 dl mel (jeg brukte Semper sin fibermix) Vann til riktig konsistens (ca 4-5 ss) Ingredienser eggeblanding
Lavkarbo mini- pannekaker med kokosmel. Nå er ikke jeg akkurat på en lavkarbo diett, men visst en vil kose seg litt i hverdagen er det jo kjekt om kosen kan nytes med god samvittighet, ikke sant
Det skal ikke være helt finmalt, og det er greit med noen større biter. Fordel massen i 2 like former kledd med bakepapir i bunn og smurt med smør eller margarin. -Julia- ca 1 time og
Legg pølsene på bakepapirkledd stekeplate og press deigpølsene flate med fingrene. Bruk en pizzakutter og del i ca 2 cm brede pinner med en gang du tar de ut av ovnen. -Julia- ca 40 stk
- Sett fyllet til kjøling- Når fyllet er ferdig avkjølt, så kan du smøre det oppå kaka med en slikkepott eller en kniv (jeg syns kniven ga et bedre resultat)- Smelt sjokoladen forsiktig (det brenner seg veldig fort hvis du ikke passer på) - og strø det over kaka med en skje
Glutenfrie rundstykker med cottage cheese og havregryn. Mal havregrynene i foodprocessor, velg selv om du vil ha dem helt finmalt eller med litt tekstur
Vet hendene med vann mellom hvert rundstykke så blir det lettere å håndtere den klissete deigen. Glutenfrie rundstykker (10-12 stk). 6 dl glutenfritt havremel. 2 dl Jytte-mel. La stå og svelle i 5-10 minutter. Legg et kjøkkenhåndkle over bollen og la deigen heve i 20-30 minutter. Stekes på 250ºC i circa 15-20 minutter. 6 dl glutenfritt havremel. 2 dl Jytte-mel
sammen med litt olje. Pynt med peanøtter oppå kaken når den er ferdig. Server gjerne med vaniljeis til. 5 dl glutenfritt mel (Jeg brukte gl. småkoke i 5-7 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.