Som pensjonert vegetarianer var det et stort skritt å gå fra å saumfare ingredienslistene for å styre unna gelatin, til nå å dytte gelatin og kraft inn i så mange måltid som mulig
Den er storfavoritt både smaksmessig og næringsmessig. Den er inspirert av suppa til Dale Pinnock, The Medicinal Chef, og heter da The flu fighting soup
Med et fyll som i tillegg til den gode kanelsmaken rommer marsipan og solbærgelè. Fyllet mitt rant litt utover platen, mulig det blir bedre om man smører fyll på hele leiven
Vaskemaskinen min har skånetrommel og det virker som det skal være vanskelig å overtove noe. Da var jeg ferdig med vottene og tovingen gikk ganske greit
Blogg. Skrell eplene og del dem i skiver, legg dem. i en bolle med vann og saften fra sitronen. Pisk egg og sukker til eggedosis og bland i smeltet smør, melk, sukker, en klype salt, kanel, bakepulver, vaniljesukker litt revet sitronskrell og tilsett mel til slutt
Det er vel ikke noen vits i å gi seg på kakefronten med det første, og det er på tide å ta fram denne kaken i rampelyset igjen, noe som passer fint i disse tidlige rabarbratider
Oppskriften min på hjemmelaget eggelikør er populær om dagen, og oppskriften på den finner du her. Jeg kjøper små glassflasker på Jernia, som jeg fyller med likør og gjerne pynter litt på
Det er August, og tid for surstrømming igjen. i August kommer surstrømmingen, og vi koser oss med den. Hvert år inviterer Britt og Einar Ingvoldstad på surstrømming, og sild for pysene
Dette er en kake for den som liker det søtt og mektig og vil ha litt å tygge på. Den holder seg godt om du pakker den i plast eller tett boks og oppbevarer den kjølig
Marinert og steikt kylling med grønsaker. Og det høyrer med ein god dip til potetene. Eg skulle sikkert ha laga marinaden sjølv, men eg synest Toro sin italienske marinade i posar er veldig god til kylling og ferdig til bruk
Vi mennesker reagerer forskjellig på det man putter i seg og for eksempel det å føle seg oppblåst og å ha "ballongmage" er mange noe sliter med i hverdagen
Dette fordi vi har vært mye syke og fordi det rett og slett ikke er noe som kroppen trenger. I vår familie så har vi bestemt oss for å kutte ned på det raffinerte, hvite sukkeret
Første gang var på Finnskogtoppen i våres, jeg drakk ikke mye av den der, for jeg syntes det var litt sært,men nå for et par dager siden, kom jeg på denne drikken som jeg tenkte jeg ville prøve igjen
Her loves det mer energi og overskudd i en hektisk hverdag, det handler om tankekraft og hvordan vi kan lære oss til å leve med kroppen, ikke kjempe mot den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.