Men nå er det tid for å ta en titt på det som skjedde på bloggen i oktober. Det er bloggen som har brakt med til landets hovedstad den første helga i november
Disse oppsummeringspostene er blant de morsomste å sette sammen. Den har siden blitt oppdatert parallelt med denne bloggen, som samtidig også fikk en aldri så liten makeover med nytt design
En liten oppsummering og de fem mest populære blogginnleggene fra månedensom gikk. Et kjøkken i Istanbul fikk mye hyggelig oppmerksomhet i månedensom gikk
Det er jo responsen fra dere som gjør det så gøy å holde på med dette. Man kan også melde seg på en tjeneste som automatisk sender en e-post hver gang det er et nytt innlegg på bloggen
Det har vært en pussig sommer å være i Tyrkia. Det eneste som minnet oss på de siste par måneders hendelser da vi kom tilbake var brua som binder de sentrale delene av Istanbuls europeiske og asiatiske side sammen
Nominert i to kategorier som bloggen var måtte jeg selvfølgelig møte opp. Kjempegøy og en stor vitamininnsprøyting nå som dagene blir bare kortere og kortere, også her i Istanbul
Et fast fint, saftig og smakfullt kjøtt dersom den behandles riktig. Og det er det jo som regel. En høyt skattet flatfisk som egner seg spesielt godt til å dampes, men også til steking og koking
Men først er det tid for et lite tilbakeblikk på månedensom gikk. Verst var det nok for familien hjemme som ikke hadde like god oversikt, men det hele var over ganske raskt og livet har nå for det meste returnert til det vanlige for folk flest i Istanbul
Og dersom leveren og rognen er av topp kvalitet kan du vel ikke ha det bedre. Servert med en god saus, Ringeriks eller mandelpoteter, gulrøtter og kanskje et egg delt i to, som her
Det var helsesøster som anbefalte oss å begynne, både fordi han får mest erstatning, men og fordi han var begynt å våkne annenhver time på natten og skulle ha mat
Det synes jeg er helt greit og akkurat som det skal være. Men når ribba, pinnekjøttet og nøttesteka var fortært og ingen lenger orket tanken på en pepperkake til, da virker det som om mange tenkte “Nå vil jeg jammen ha andre og friskere smaker
Det eneste som taler i mot retten er muligheten til å rote til navnet. I serien utrolig enkle, men gode pastaretter har turen kommet til Spagetti Amatriciana
Det er like før han begynner å gå nå, så han krabber i rekordfart til alt som ser spennende ut ^^ Vilde (søster til dåpsbarnet), Liam, og Adrian (søskenbarn)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.