La kjøttet få litt farge og ha de deretter over i noen ildfaste former for videre steking i ovn på 225 grader i 30-40 minutter (litt etter hvor store filetene er)
På søndag bestemte jeg meg for at dene uka skulle bli annerledes på matfronten. Ikke nødvendigvis supersunn med nazi regime, men andre middager enn del vi vanligvis har
- Silje Bjørnstad - . NO PÅ BLOGGLISTEN - KLIKK HER. Ca 2-3 voksne porsjoner. p )1-1,5 dl ost (Velg en lettere variant om du er opptatt av kaloriene, jeg selv går for den originale. Dryss over revet ost og gratiner burritosene på cirka 200 grader til osten er smeltet - cirka 10 minutter. Ca 2-3 voksne porsjoner. 1-1,5 dl ost
Dagens middagstips. kylling stroganoff. 27. 09. 2015 kl. 12. 29 i. Blogg. 30 kommentarer. Hei. Dagens middagtips er kylling stroganoff som er raskt å lage fra bunnen av, og er en kjempegod søndagsmiddag
Dagens (lavkarbo) middagstips. Enklere middag å lage enn dette skal du lete lenge etter, for å ikke snakke om rask, det tar ca 15 - 20 minutt å lage så dette er rene fast-food, bare mye sunnere. 2 -3 stk avokado. 2-3 stk mozzarella oster. 2 -3 stk avokado. 2-3 stk mozzarella oster
3-4 posjoner3 kyllingfileter250 g. You need. risottoris med smak (Jeg brukte Superbra Økologisk Risotto, Tomat og basilikum, Meny)1 paprika3 stilker stangselleriKrydder til kyllingen (Chili, paprika, himalayasalt f
Jeg pleier faktisk også å tilsette noen spiseskjeer med Heinz chillisaus for å få litt ekstra smak, man kan også tilsette soyasaus i stedet for Heinz - det er veldig godt
Middagstips. 150g smør200g hvetemel (velg gjerne litt grovere mel)2-3 ss vann. Mmmm - paien ble kjempe flott, men jeg måtte faktisk ha den inn i ovnen i 5 min ekstra da jeg tok den ut litt tidlig (var veldig sultne og utålmodige her hjemme) Som tilbehør lagde jeg en enkel salat bestående av. avocadohjertesalatristede gresskarkjernersolmodne tomaterbalsamicco cremeEtter at paien hadde fått litt mer varme og hvilt seg i 2-3 minutter var den klar for servering. 2-3 ss vann
-). Tilsett søtpotet-terningene, ingefæren og chilien, og la blandingen surre et par minutter til. -). -). Deigen skal ikke være en fast bolledeig, den skal ha en løs konsistens, nesten litt grøt-aktig
Kylling og wokgrønnsaker, godt krydret, stekt i MCT-olje - LOVE IT. Lestene på, Karpe Diem på anlegget, en shaker med fun light og et eple ved siden av - ooog matteleksene
Jeg hadde tatt opp en slik pakke jeg hadde slengende i fryseren - ment for middag i dag tidlig, men som jeg ikke visste helt hvordan jeg skulle bruke - frem til nå
Denne uka har vi hatt flere supper - og denne har dere kanskje sett før. 2 bk (800ml) kokkosmelk6 dl kyllingkraft2-3 ss østersaus2-3 finhakkede gulrøtter2-3 finhakkede rødløk (små)Østersaus er noen jeg bruker mye i asiatisk matlagning og det smaker i motsetning til fiskesaus mye mildere og søtere. Kyllingen er marinert i skallet og saften av en vasket lime i 10-15 min. oPJeg bruker også 1-2 limeblader for litt ekstra limesmak. 2-3 ss østersaus. 2-3 finhakkede gulrøtter. 2-3 finhakkede rødløk
- den lager en flott grønnfarge, gir god smak, og vi får i oss spinat nesten uten at vi vet det. Ha i reven ost og 5-6 blokker med frossen spinat, og la det koke opp igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.