Når de er ferdig stekte avkjøler du de litt før du lager en liten grop midt i muffinsen og fyller med vaniljekrem eller vaniljesaus Zero (men med sausen må muffinsene spises med skje da vaniljesausen er flytende)
Men nå som o`herlige høstmørke (dét trodde jeg virkelig jeg aldri kom til å høre meg selv si) kommer smygende, kommer også trangen til å lage noe mums frem igjen
Etter jobb fikk jeg Maria på middags-besøk, og også i dag bestemte vi oss for å prøve noenytt. Det er ikke mange dagene siden det var iskaldt her i Trondheim, men i dag var det virkelig helt perfekt temperatur, og det må jeg utnytte før vinter-kulden plutselig melder sin ankomst for fullt
Da var man blitt hekta pånoenytt igjen da. Hehe. Helt siden jeg delte jordbær-smoothien med dere tidligere i uken har jeg faktisk drukket den hver eneste dag, eller rettere sagt spist den hver eneste dag, dog med en liten vri i morgest
Var bare jeg som ble forvirra og blingset noen ganger. Jeg klarte bare ikke la være å bestille garn til denne nydelige genseren som jeg viste forrige fredag
Noe om hjemmebrygging. Men, er man ekte nordmann, så blir ølbrygging, som med mange andre hobbyer, noe man vil skal være komplekst og så dyrt som lommeboken nå bare tillater
Men av og til kommer man over noe man bare må dele. Noen mener det holder med noen dråper sitron i et glass vann, mens andre mener en halv til en hel sitron om dagen er passe
Når det kommer til tilbehør, er Hasselback-poteter noe av det beste jeg vet. Når det er gjort, legger jeg små biter med cheddar-ost og Jarlsberg-ost i noen av sprekkene, trenger ikke legge det i hver eneste
D (og pungterer etterhvert, dessverre. D Litt om meg senere, først noe muffins. - Jobbet overtid og jobbet freelance- Vært dårlig og vært på sykehuset (er bra igjen
Har du noen og har lystpå, kan du ta det oppi. (Jeg brukte Ybarras blanding av oliven - og rapsolje) og mer og mer og mer olje til du har den mengden dressing du ønsker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.